Sayfa 813/996 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği : Türkiye’yi, tutuklu bulunan Osman Kavala’yı derhal serbest bırakmaya & davasına adil,şeffaf ve süratli bir çözüm sağlamaya çağırıyoruz.Yanıltıcı suçlamalar, tutukluluğun devamı & davadaki gecikmeler,Türkiye’de hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye zarar vermektedir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Dolar nezdinde pek karşılık bulmadı.....
    Ben,bize yüksek kurdan giriş yapan kan emici fonların vade dönüşü,düşük kurdan dolara geçip çıkana dek dünya yansa doların buna tepki vermeyeceğini düşünüyorum,aklımdaki tarih nisan ayı..

Ha sende tl ye geç o zaman derseniz benimki not kuruluşlarının tahminlerini iletmek,bizim gibi ky ler böyle bir şeye giriştiği an dolar fezaya çıkar elinde bir torba tl ile kalırsın..

3. Reha Bey bu konuya önem verdiği için yazayım,eşim 2.ci doz aşıyı bugün 11:30 gibi oldu darısı benim başıma kaldı 45 milyon 651 bin kişi önümde.....

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Reha Bey bu konuya önem verdiği için yazayım,eşim 2.ci doz aşıyı bugün 11:30 gibi oldu darısı benim başıma kaldı 45 milyon 651 bin kişi önümde.....
    Alakanıza teseÄ·kur ederim efendim, yalnız bu kadar hassas sayıyı nasıl buldunuz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Alakanıza teseÄ·kur ederim efendim, yalnız bu kadar hassas sayıyı nasıl buldunuz?
    Hani kusuratlı yazayımda salladığım belli olmasın derler ya...ama şaka bir yana en az bu kadar kişi vardır önümde açıklanan hiç bir öncelik listesinde yokum çünkü...

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Iyi salladi valla.

Troller gibi.

Baktim, bizim watcher'mis..

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD’nin Ankara Büyükelçiliği : Türkiye’yi, tutuklu bulunan Osman Kavala’yı derhal serbest bırakmaya & davasına adil,şeffaf ve süratli bir çözüm sağlamaya çağırıyoruz.Yanıltıcı suçlamalar, tutukluluğun devamı & davadaki gecikmeler,Türkiye’de hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye zarar vermektedir.
    Hadi salma da gorelim.

Ne erkekmissin.

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ben,bize yüksek kurdan giriş yapan kan emici fonların vade dönüşü,düşük kurdan dolara geçip çıkana dek dünya yansa doların buna tepki vermeyeceğini düşünüyorum,aklımdaki tarih nisan ayı..

Ha sende tl ye geç o zaman derseniz benimki not kuruluşlarının tahminlerini iletmek,bizim gibi ky ler böyle bir şeye giriştiği an dolar fezaya çıkar elinde bir torba tl ile kalırsın..
    Tek hikayesi faiz artırıp indirmek olan bir ülkenin kaz***** tefeciler olacak. 8liradan sattıkları dolarları 6.50 den almak bu üstün ari ırkın en doğal hakkı. Vatandaşa attıkları katmerli tokatin tahini bol olsun diye ortalıkta söylenmeleri gayet doğal. Az geride izmirli hoca güzel yazmış ne demiş. " Yabancıyla bir olup vatandaşını zarar ettirmek isteyen dünyada başka bir ülke varmıdır diye" 6.50den 10 lira olunca fiyatlar ne olacak kimse onu düşünmüyor. Varsa yoksa kaka dolar düşsün. Düşsün kardeşimde bana faydası ne bu doların düşmesinin.

Sayfa 813/996 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •