Originally Posted by *Bozkurt Viobu bıraktım kafam çok rahat hiç stresi yok, hisselerde sat - al devam Yonca aldın bugun limondan fazla kazandınki keyiflisin
Originally Posted by sindoma53 Yonca aldın bugun limondan fazla kazandınki keyiflisin Anlık yazalımda millet soona online reel time yazmadın demesinler yoncayı 10.06 satışa yazdım, mallar gidecek mi bakalım
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Anlık yazalımda millet soona online reel time yazmadın demesinler yoncayı 10.06 satışa yazdım, mallar gidecek mi bakalım Online yazalımda soona way niye yazmadın pozu demesinler yoncayı 9.78 den tekrar aldım
Bende mecburen kademe yaptım.. devam Originally Posted by *Bozkurt Online yazalımda soona way niye yazmadın pozu demesinler yoncayı 9.78 den tekrar aldım SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by oyunagelenadam Bende mecburen kademe yaptım.. devam SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ben spottayım abi, viobu bıraktım sistem satta, duygusallaşırsın bana bakarsan
Originally Posted by *Bozkurt Online yazalımda soona way niye yazmadın pozu demesinler yoncayı 9.78 den tekrar aldım 9.58 den stopladım, bu sefer çok farklı düşüyor
Originally Posted by *Bozkurt 9.58 den stopladım, bu sefer çok farklı düşüyor 9.62 de ben aldım bakalım...
Originally Posted by akcay 9.62 de ben aldım bakalım... aynı yerden verdim...
Forum Rules
Yer İmleri