Sayfa 833/996 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Acaba astronot, bu inbeler beni yaniltti..! soylemine mi donuyor.?

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani hasarsızlık indirimi falan, aktarıyorlar malum kaskoyu, çeşidine göre ne çıkar hesap muamma..

Eski kiracı (1 yıl ödemeyen) karı koca öğretmenmiş...bizimki de kılkuyruktur, ulan karı koca öğretmen daha sağlam kiracı mı olur diye verdik diyor, meğerse patlakmış bunlar, haciz, icra v.s. ev ev dolaşıyorlarmış, 6 ay orda 1 yıl burada..nasip..

Satmaktan vazgeçti evi, zaten müşteri yok...öte yandan da başka şehirden ev alacak, ev bulamıyor, fiyatlar uçuk, krediler yüksek..

Yani..belirsizlik var ortamda..kilit..
    Ciddi kasko ücreti var diye biliyorum. Bu nedenle Kaporta yaptırmaya sanayiye giden gördüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Valla bilemiyorum Sn Egeli..

Dün US30Y ve diğer tahvil ihaleleri vardı, bizimkilerden bununla ilgili hiç yorum okuyamadım ama, talep zayıfmış, o yüzden biraz yükseldi, 2021 ortalarına enflasyon yükselene kadar böyle gider manzara demiş bir yabancı bankacı...her ihaleden sonra bir düzeltme geliyor, mesele düzeltip de yukarı devam edip etmeyeceği..

Altın faizler yükselmezse ben daha da düşmem diyor, DXY de bu likidite bolluğunda yeni yükseliş trendi başlatmakta oldukça kararsız form çiziyor..

Bu virüs çok tuhaf lokantalarda, cafelerde bulaşıyor, emme kongrelerde bulaşmıyor, var bir gariplik.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. https://m.bloomberght.com/dolartlnin...ni-var-2274574

6,8 i zaten herkes bekliyor önemli olan 6,5 olur mu?

Büyüme tahmini dahi yukarı revize edildi! Uçuyoruz maşallah ama gel gör ki uçan kim onu bilmiyoruz !

6. Sene 2007

HSBC den eve kadar teşrif edip, dolarları bozmam için dil dökmüşlerdi..

Allah' tan çizmesini biliyoruz... Fena geçireceklerdi..

Şimdi de 6.50 diyorlarmış..

Bu resim burada dursun..

Bakalım karizmayı bu sefer de nasıl çizdirecekler..

Not: tabii ki artık banka'cım falan değiller..

Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    https://m.bloomberght.com/dolartlnin...ni-var-2274574

6,8 i zaten herkes bekliyor önemli olan 6,5 olur mu?

Büyüme tahmini dahi yukarı revize edildi! Uçuyoruz maşallah ama gel gör ki uçan kim onu bilmiyoruz !
    6.5 da olur 5.5 da artık matematik yok ki.Merkez eksi rezervde asla ve kata dolar alırız demiyor ,ilginç,hep belki almaya ilerde başlayabiliriz falan.Artık bizim sınırlarımız içinde değişik bir ekonomik dünya var o yüzden elbet olabilir,borçlarımıza bir 100 milyar dolar daha ekleriz ,sonunda da dükkanın anahtarını verir gideriz.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Valla bilemiyorum Sn Egeli..

Dün US30Y ve diğer tahvil ihaleleri vardı, bizimkilerden bununla ilgili hiç yorum okuyamadım ama, talep zayıfmış, o yüzden biraz yükseldi, 2021 ortalarına enflasyon yükselene kadar böyle gider manzara demiş bir yabancı bankacı...her ihaleden sonra bir düzeltme geliyor, mesele düzeltip de yukarı devam edip etmeyeceği..

Altın faizler yükselmezse ben daha da düşmem diyor, DXY de bu likidite bolluğunda yeni yükseliş trendi başlatmakta oldukça kararsız form çiziyor..

Biden’nın ekonomi ekibi bir sahaya çıksa belirsizlik kalkacak ama gidişat olumlu değilki sesleri solukları çıkmıyor. Gittiği yere kadar formasyonu mevcut.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 833/996 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •