Sayfa 840/996 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Ankete katılanlara 'bazı' komplo teorilerinin doğruluğuna inanıp inanmadıkları sorulmuş.

Örneğin ABD hükümetinin 11 Eylül saldırılarında parmağı olduğu iddiasına, araştırmaya katılan Türklerin yüzde 55'i kesinlikle ve muhtemelen doğru cevabını vermiş.

Bu komplo teorisine inananlarda 21 ülke arasından birinciyiz!

İkinci sırada Meksika, üçüncü sırada Mısır, dördüncü sırada ise Suudi Arabistan var.

https://www.karar.com/yazarlar/gulay...yorlar-1588546

Biz biliyorduk..

2. Ozellikle kesin mi diye bizim millete sorucun..

En koyu Ateist bile, bunlardan daha fazla Allah korkusuna sahiptir.

Uğur Şahin ve Özlem Türeci Almanyadan gelip Konyada, Corona virüs aşısını buldular mesela.

Senin tüm milli eğitim bütçen 7 milyar dolar gayme, Harvard'ın 5 te biri bile değil, kuldan sıkılmazlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sen dijital çağda ''cahillerin ferasetine güvenirsen'' ancak 182 den randevu verirsin,ayrıca birde aşının kendini kısır yapacağını düşünen bir 65+ kitle var onlarda ikna olmuş olsa çadır iyice karışırdı...
    ona bakarsaniz almanya'da aile hekiminden ilac yazdirmak icin bir hafta kala randevu alınıyormuş.bizde aile hekimine gitmek 2 saat sürmüyor.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    ona bakarsaniz almanya'da aile hekiminden ilac yazdirmak icin bir hafta kala randevu alınıyormuş.bizde aile hekimine gitmek 2 saat sürmüyor.
    Hikaye.
    Doktorlar eskisi kadar rahat olmasalar da (hijyen, kosullari, az hasta alma vs.), normal calisiyor.
    Esim ilaci icin telefon aciyor. Hemsire su saatte gelin dyor, ve kapidan recetesini alip geliyor.
    Kayinvalide ve kayinpeder icin direk muaneye girip (randevusuz) ilaclari yazdirip receteleri alip cikiyor.
    Her doktor kendi kafasina göre bir yöntem uyguluyor, minimum hijyen kosullarini saglamak kaydiyla.

Hastaneler yarim kapasite ile calisiyorlar. Oralarda sorun var biraz.

6. Mahfi eğilmez gerekli bilgileri vermiş. Bir şeyimi dikkatimi çekti Erbakan Malkoç diye biri Avrupa sıfır araçlari alıp 5-6 kar fiyata geri sayıyormus. Aslında şunu gösteriyor. Bu ülkede ilkokul mezunu adamı yetişip dünya markası olabiliyor. Lise üniversite master doktora öğrencileri de bu ülkeye fazla geldiğinden dünya ülkelerinde hizmet veriyor. Kabaca su ifade ortaya çıkıyor. İlkokul mezunları kapasitesinde ülkeyi yönetenler olduğu için üstü burda durmuyor. Duranlar nadiren vatansever geneli araklama prof.

7. Aile hekimliği hijyene temasa o kadar önem veriyor ki. Benim gittiğim aile hekimi kapıya sandelye koymuş fırça sapı ile reçete uzatıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

En koyu Ateist bile, bunlardan daha fazla Allah korkusuna sahiptir.

Uğur Şahin ve Özlem Türeci Almanyadan gelip Konyada, Corona virüs aşısını buldular mesela.

Senin tüm milli eğitim bütçen 7 milyar dolar gayme, Harvard'ın 5 te biri bile değil, kuldan sıkılmazlar.
    Ben bu adamın o meclisteki konuşmasını dinleyen partili seçmeni olsam gerçekten utanırdım,nasıl bu kadar cahil rahatlığı var diye,ha birde Yeliz var;Tayyar ile Tayyariye nin isim babası ama eğitimin ne önemi var bu adamın 3-4 tane benzin istasyonu olduğu söyleniyor fırsatlar ülkesi Türkiye de....

Sayfa 840/996 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •