Sayfa 842/996 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Kılıçdaroğlu'ndan seçim açıklaması: İstanbul'da bazı hakimler değiştirildi, yakından izliyoruz

Kılıçdaroğlu, "Seçim konusunda biz de çalışıyoruz. Erdoğan çalışıyor ama biz duruyor değiliz. İstanbul'da bazı hakimler değiştirildi zaten biz onları yakından izliyoruz" açıklamasında bulundu.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/kili...iyoruz-1813439

Bu neyin hazirligi sizce.

Dolar 10 TL.yi asarsa sasirmayin.

Uyarmak bizden.

2.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Şuanki dünya borsaları gerçeklerimi fiyatlıyorki salgın bitince daha da çoşacak? Piyasalar genelde ters işliyor.
    Bence yaniliyorsunuz.

3. Ben dahil herkes kendi pozisyonuna göre doları yorumluyor. Döviz topiğinde tek yazı göremedim keşke 8.5 den verseydim vs diye 7 ye geldi kur hala yükselecek yorumu yapan var. 2018 de dolar alan adam külliyen zararda trade yapmadıysa nasıl iş bu

4.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Ben dahil herkes kendi pozisyonuna göre doları yorumluyor. Döviz topiğinde tek yazı göremedim keşke 8.5 den verseydim vs diye 7 ye geldi kur hala yükselecek yorumu yapan var. 2018 de dolar alan adam külliyen zararda trade yapmadıysa nasıl iş bu
    Kardesim burada fikir yaz, militanlik yapiyorsun.

Astronot neyi dogru konustu da dolar konusunda soyledigine inaniyorsun, hayret bir sey.

5. Arada durum tespiti yapmak lazım

6.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Arada durum tespiti yapmak lazım
    Dogrudur, 4 kitap yazmis adamsin, yap tabi..

Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Ben dahil herkes kendi pozisyonuna göre doları yorumluyor. Döviz topiğinde tek yazı göremedim keşke 8.5 den verseydim vs diye 7 ye geldi kur hala yükselecek yorumu yapan var. 2018 de dolar alan adam külliyen zararda trade yapmadıysa nasıl iş bu
    Keşke 8.5 dan verseydim ve dolar yükselecek diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Dogrudur, 4 kitap yazmis adamsin, yap tabi..
    Yanlış olan şey ne Tİ naz ya da pozisyonuna göre hoşuna gitmeyen şey ne

Sayfa 842/996 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •