-
Kılıçdaroğlu'ndan seçim açıklaması: İstanbul'da bazı hakimler değiştirildi, yakından izliyoruz
Kılıçdaroğlu, "Seçim konusunda biz de çalışıyoruz. Erdoğan çalışıyor ama biz duruyor değiliz. İstanbul'da bazı hakimler değiştirildi zaten biz onları yakından izliyoruz" açıklamasında bulundu.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/kili...iyoruz-1813439
Bu neyin hazirligi sizce.
Dolar 10 TL.yi asarsa sasirmayin.
Uyarmak bizden.
-

Originally Posted by
fan
Şuanki dünya borsaları gerçeklerimi fiyatlıyorki salgın bitince daha da çoşacak? Piyasalar genelde ters işliyor.
Bence yaniliyorsunuz.
-
Ben dahil herkes kendi pozisyonuna göre doları yorumluyor. Döviz topiğinde tek yazı göremedim keşke 8.5 den verseydim vs diye 7 ye geldi kur hala yükselecek yorumu yapan var. 2018 de dolar alan adam külliyen zararda trade yapmadıysa nasıl iş bu
-

Originally Posted by
Ardasolar82
Ben dahil herkes kendi pozisyonuna göre doları yorumluyor. Döviz topiğinde tek yazı göremedim keşke 8.5 den verseydim vs diye 7 ye geldi kur hala yükselecek yorumu yapan var. 2018 de dolar alan adam külliyen zararda trade yapmadıysa nasıl iş bu
Kardesim burada fikir yaz, militanlik yapiyorsun.
Astronot neyi dogru konustu da dolar konusunda soyledigine inaniyorsun, hayret bir sey.
-
Arada durum tespiti yapmak lazım
-

Originally Posted by
Ardasolar82
Arada durum tespiti yapmak lazım
Dogrudur, 4 kitap yazmis adamsin, yap tabi..
-

Originally Posted by
Ardasolar82
Keşke 8.5 dan verseydim ve dolar yükselecek diye düşünüyorum.
-

Originally Posted by
Tinaz
Dogrudur, 4 kitap yazmis adamsin, yap tabi..
Yanlış olan şey ne Tİ naz ya da pozisyonuna göre hoşuna gitmeyen şey ne
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri