Sayfa 439/445 İlkİlk ... 339389429437438439440441 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by hngcm Yazıyı Oku
    Abi PRKME maden sahalarını değerleme yaptıracağını açıklamıştı. Bu endekse göre ucuz sizce?
    Grafik olarak bakalım temel olarak güzel duruyor ..
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

2.  Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    Grafik olarak bakalım temel olarak güzel duruyor ..
    analiz kardeş seni tweterda da zevkle takip ediyorum. ben sizin bu yazdıklarınızı 2017 den itibaren fark ettim. koç ve oyak grubu hisseleri hariç neredeyse tüm hisseler sizin bu yazdıklarınıza tıpa tıp uyuyor. ben de kendimce 2 grup halinde hisseleri gruplandırdım. temeli saglam ve temettü ödemesi düzenli olan hisseler ve teknik analize göre ciddi potansiyel taşıyanlar. yatırımlarımı 2 grup halinde yaptım. Sonuç ne mi oldu. valla temel analize göre aldıgım hisselere yatırdıgım parayı faize yatırsam daha fazla kazanmış olacaktım. teknik analize göre alım satım yaptıgım grup hisselerinde, borsaya yatırdıgım tüm parayı (temettü hisseleri dahil) çekip aldım.Kısacası borsada benim kendi sermayem sıfır maliyet oldu. hatırı sayılır bir sermaye ile de teknik analiz ve sürü yönünde ilerleyen hisselerden işlem yapmaya da devam ediyorum. artık bu furya nerede biter bilmiyorum.Sanırım furyanın bittiğini, sermaye olarak kullandıgım paranın %30unu kaybedersem kani olacam.

3. Merhaba sn Emekli2,
    Temel analizde hangi kalemleri değerlendiriyordunuz?
    Alım ve satımı hangi periyotlarla yapıyordunuz?
     Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    analiz kardeş seni tweterda da zevkle takip ediyorum. ben sizin bu yazdıklarınızı 2017 den itibaren fark ettim. koç ve oyak grubu hisseleri hariç neredeyse tüm hisseler sizin bu yazdıklarınıza tıpa tıp uyuyor. ben de kendimce 2 grup halinde hisseleri gruplandırdım. temeli saglam ve temettü ödemesi düzenli olan hisseler ve teknik analize göre ciddi potansiyel taşıyanlar. yatırımlarımı 2 grup halinde yaptım. Sonuç ne mi oldu. valla temel analize göre aldıgım hisselere yatırdıgım parayı faize yatırsam daha fazla kazanmış olacaktım. teknik analize göre alım satım yaptıgım grup hisselerinde, borsaya yatırdıgım tüm parayı (temettü hisseleri dahil) çekip aldım.Kısacası borsada benim kendi sermayem sıfır maliyet oldu. hatırı sayılır bir sermaye ile de teknik analiz ve sürü yönünde ilerleyen hisselerden işlem yapmaya da devam ediyorum. artık bu furya nerede biter bilmiyorum.Sanırım furyanın bittiğini, sermaye olarak kullandıgım paranın %30unu kaybedersem kani olacam.

4.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    uzun vade doğru temel analize göre yapılan yatırım

faizin altında kalma ihtimali bile yok hocam ..

son zamanlarda yaptığım uzun vade analizlerim de örnek göstereyim

brsan 8 lira geldiği nokta 38 civarı

gedza 4 geldiği nokta 42 civarı

tkfen 4 geldiği nokta 28 şimdi 18

ayen dmsas selec özakgyo vkgyo klgyo ilk aklıma gelenler bunlar ..

tabi temel beklenti grafik birleşmesi bunlar ..

5. soru cevapta yapabiliriz ..

Abi BTCİM unutma 3.76 dan 13 ler

7.  Alıntı Originally Posted by hngcm Yazıyı Oku
    Abi BTCİM unutma 3.76 dan 13 ler
    evet iyi bir analizdi bereket versin ..

8. son zamanlar da beğendiğim hisseler çok azaldı potansiyel gittikçe azalıyor böyle durumlar da endekse dikkat etmek gerekli ..

ben stop kullanmıyorum genellikle hisseme güvenir ve taşırım , kredili iş yapmam lazım olan parayla hisse almam

sizde uygulasanız iyi olur ..

Sayfa 439/445 İlkİlk ... 339389429437438439440441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •