Originally Posted by
scharif07
Ah BNTAS ah ömrümüzü yedin,ömrümüzden ömür götürdün.Kendime verdiğim disiplinden ödün verdim senin yüzünden.Ne grafik dinledim ne nede büyük sözü.BNTAS dedim Bntas dedim başka şey demedim.EVLENMEM söz kesmem dedim sadece flört ederim dedim.Bırakın flört ü birde çocuğumuz (bedelli)oldu.Her gittiğim yerde cam konserve yerine teneke tercih ettim.Alışkanlıklarım hepsi değişti.Şimdi artık sıkı sıkıya bağlandık seninle.
Veda zamanı geldi diyecem ama artık çıksan da düşsende kalbime taht kurdun.Kapıdan kovsan bacadan girerim.Bu hafta fırtına lı hava olacak mış diyorlar.Fırtınalar koparacakmışsın diyorlar bende diyorum ki o zaman 5.52 üzeri tutun,tutun ki sevenin çoğalsın.Pazartesi kesin ve kesin bu seviye aklında kalsın ve gereğini yap.Sağda solda senin için HAMİLE BOĞA diyorlar bizi utandırma.
Evet kritik seviye olan 5.52 ye pazartesi çıkmamızı umuyor ve en az ve en az 5.50 üzeri kapanış yapmasını umuyorum.Kapattığı taktirde HAMİLE BOĞA formasyonu gerçekleşecek tir İNŞALLAH. Biliyorsunuz ki uzun süredir yazmıyorum buraya çünkü inişli çıkışlı günlerimiz oluyordu.Ama pazartesi için düşüncelerim çook çook pozitif .Ve uzun süredir yazmadığımın telafisi olacak İnşallah.Bu hafta BNTAS haftası ilan ediyorum.
SAYGILAR SEVGİLER
ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.
Bravo, doğru yatırımcı profili ve doğru tahta.
2021 senin yılın olacaktır.
Saygılar
hakuna matara....memento mori.
Yer İmleri