Kafamiz döndü...ilginc isler...sonu bakalim nasil olacak...
Twitter da yabancý ortakdan söz ediyorlar þirket yalanladý ama konu tekrar açýldý ya milletle dalga geçip kagýdý topluyorlar yada gerçekten ortak yok ama þu var bntaþýn fazla borcu yok yabancýlarda borcu az olan þirketlere göz koymuþlar birazda þüphe çeken bir kurum yüklü mal alýyor ertesi gün yüklü satýyor amaç ne aþagý yukarý salla salla midemiz bulandý
Sosyal Medya ve özellikle forumda "2021'in hissesi" olacak diye fazlasýyla lanse edildi,
bir de buna "bedelli sonrasý klasik yükseliþ hareketi" beklentisini eklersek hisse çok dikkat çekti ...
Soru þu ; Tahta yapýcý bu kadar yükün altýna girer mi !?
Küçük bir bilgilendirme daha yaptým.TWÝTTER DE.SAYGILAR SEVGÝLER.
https://twitter.com/Scharif071/statu...932234/photo/1
https://twitter.com/Scharif071/statu...187591/photo/1
Bank of birgun aliyo obur gun satiyo tahtayi iyi salliyo...sonu iyi olur ins...
Ah BNTAS ah ömrümüzü yedin,ömrümüzden ömür götürdün.Kendime verdiðim disiplinden ödün verdim senin yüzünden.Ne grafik dinledim ne nede büyük sözü.BNTAS dedim Bntas dedim baþka þey demedim.EVLENMEM söz kesmem dedim sadece flört ederim dedim.Býrakýn flört ü birde çocuðumuz (bedelli)oldu.Her gittiðim yerde cam konserve yerine teneke tercih ettim.Alýþkanlýklarým hepsi deðiþti.Þimdi artýk sýký sýkýya baðlandýk seninle.
Veda zamaný geldi diyecem ama artýk çýksan da düþsende kalbime taht kurdun.Kapýdan kovsan bacadan girerim.Bu hafta fýrtýna lý hava olacak mýþ diyorlar.Fýrtýnalar koparacakmýþsýn diyorlar bende diyorum ki o zaman 5.52 üzeri tutun,tutun ki sevenin çoðalsýn.Pazartesi kesin ve kesin bu seviye aklýnda kalsýn ve gereðini yap.Saðda solda senin için HAMÝLE BOÐA diyorlar bizi utandýrma.
Evet kritik seviye olan 5.52 ye pazartesi çýkmamýzý umuyor ve en az ve en az 5.50 üzeri kapanýþ yapmasýný umuyorum.Kapattýðý taktirde HAMÝLE BOÐA formasyonu gerçekleþecek tir ÝNÞALLAH. Biliyorsunuz ki uzun süredir yazmýyorum buraya çünkü iniþli çýkýþlý günlerimiz oluyordu.Ama pazartesi için düþüncelerim çook çook pozitif .Ve uzun süredir yazmadýðýmýn telafisi olacak Ýnþallah.Bu hafta BNTAS haftasý ilan ediyorum.
SAYGILAR SEVGÝLER
ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.
Yer Ýmleri