ya herkes satmýþ ya da saklanmýþ çalýlarýn arkasýna)
ya herkes satmýþ ya da saklanmýþ çalýlarýn arkasýna)
Sýcakta durursan tehlikeli gölgede durursan serin serin uyursun.Ben arkama yaslandým kovboy filimi izliyorum.
Bugün 791801 lot credit suiss hiç satmadan alým yaptý.Uzun süredir almýyordu.Gerçi takaslarda görürsünüz çoðu hisseye bugün itibarý ile girmiþler hiç satmadan.Ama hepisine deðil tabiki.BNTAS a girmeleri önemli ,daha önce citi ve deutche nin toplam 5 mil. lotu vardý þimdi ise 125 bin sadece.Ýnþallah ayaklarý alýþýr da satmadan uzun vade yaparlar.
Bu arada 1 kere þöðle adam gibi sabahtan tavan a kapatýp piyasaya bir mesaj veremedi.Millet al sat yapa yapa hisseyi çok yýpratýyor.Hayýrlýsý bakalým ne olacak.
SAYGILAR SEVGÝLER
ortalýkta bekliyorum ben ad*****n sýcaðýndan sýcaða alýþkýnýz bir þey olmaz)
Yarýn için her kez panik içinde.Kimisi diyorki ikinci pandemi kimisi ABD nin seçim için kimisi þiþen endex in düzeltmesi.
-----Þimdi özellikle þunu unutmamamýz lazým ki normal zaman da zaten ambalaj iþ yapýyor pandemi döneminde dahada iyi i
þ yapýyor.
------ABD seçimi diyorlar bu bizi etkilemez diyecem ama etkiler malum yabancý zaten az þuanda hissede her kez onlarýn gelip biraz hisse almasýný bekliyordu.
------þiþen endex deyince orada biraz farklý düþünüyorum malumunuz dur ki bütün küçük hisseler çok sert þekilde çýkarken BNTAS hakkýný veremedi maalesef.Ama þuda bir gerçek çok fazla küçük yatýrmcý olduðu için panik satýþ da gündeme gelebilir.Nihayetinde speek in arayýp ta bulamadýðý ortam.
Gelgelelim yarýna yarýn bir satýþ gelebilir 3.55 gibi bir seviye bekliyorum oda olmazsa 3.53 maximum.Umarým ordan dahada aþþaðý inmez yoksa bizi çok üzebilir.
Eskiler bilir ama yeniler ve kýsacýlarýn yarýn panikleyeceði kesin.Hayýrlýsý bakalým.
SAYGILAR SEVGÝLER.
Yer Ýmleri