Sayfa 872/996 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Forward, girdi dolar, çıktı TL olan firmalar için 3 liradan önce çok güzeldi. 3 liradan sonra bozuldu, ama başka seçenek yok. Düşmeyen yada sabit kalan bir kurda masrafı karşılar ve en azından batmayacağım der. Şimdi devletine güvendi ama battı, az evel yazdım ya batmakla yetmedi, şuan üzerine benzin döküldü ateşe verildi.

Sanırım siz kimin neden nasıl forward yapmak zorunda kaldığını dahi bilmiyorsunuz. Bu eksik bilgiler ile bence dolar izlemeyin.
    Ne izlememi önerirsin Polat?

2.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Dolar topiğine bak taziye evi gibi oldu şaşırılcak şey
    Dolar taşıyanda yada tasarrufunu dolarda tutanda taziye olmaz. Taziye 2 sayfadır anlattığımız ülkeye devlete güvenen sanayicide oluştu, malasef durum bu, bazıları görmek istemez ama zorla da olsa bir gün görecektir.

3. Burada bazı tipler var Amerika hayranı ellerinden de gelmiyor Amerika'da da yaşamaya almiyorlar itleri içeri , hep dedim yok ihracat şöyle olmalı yok böyle olmalı millet burada kendi aklıyla fikir yürütüyor, 2001 de 1.6 olan dolar 6 7 sene 1.1 1.2 de dolandı mal bizim millet parasını toplu halde dolara koyunca soyulacagini anlayamıyor bu soygunu doların anavatanı yapıyor gelip baskilayip 8 ort ile sattıklarını alacaklar geri 6 .8 lerden ,20 yılda 6 kat artmış dolar ortalama hisse senetleri son 3 yılda bunu sağladı nerdeyse çok uyuz işler yapmadiysan .
    Şimdi başlığın adını revize edin
    Dolarda Tecavüz Kacinilmaz
    Not sözüm gariban yatırımcıya değil onların günahı yok kendilerine yeterli güven asilanmiyor,ve pek çok abukluk içinde doğruyu yapamıyorlar, sözüm kendini alim zanneden USA hayranlarına . USA paranızı aldı götürdü hadi bakalım Stockholm sendromu muzdaripleri.

4. faiz kararından sonra görüşelim.6,8 altı beklemiyorum.yabancıya istedikleri kadar faiz ödesinler.o parayı ödemenin kuru burda tutmanın düşürmenin bedelini göreceğiz.böyle aşağı yukarı dalga boyları ekonomiye hep zarar vermiştir.gerçekle uyuşmayan her seviye herkes için zarardır.doğru yol birilerinin işine gelmiyor diye bu millete yazık oluyor.ytd.

5. duyan da şirket performansından arttı sanır
    zararı maksimize etmek ülke politikası

6. Bayiler 7,30 lardan bağlantı yapıp araba çekmişler gelip sana nasıl 6,9 dan satsın
    Kur Ağustos’ta 7.25 ken 316 bine araç aldım şimdi kur 6,9 araç 415 bin tl geçen hafta 435 ti

Bu indirim yeterli bence

7.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    faiz kararından sonra görüşelim.6,8 altı beklemiyorum.yabancıya istedikleri kadar faiz ödesinler.o parayı ödemenin kuru burda tutmanın düşürmenin bedelini göreceğiz.böyle aşağı yukarı dalga boyları ekonomiye hep zarar vermiştir.gerçekle uyuşmayan her seviye herkes için zarardır.doğru yol birilerinin işine gelmiyor diye bu millete yazık oluyor.ytd.
    Buralara gelir, elbette MB isterse ytd...

kur 10 lira olsa bedel olmayacak mı mesela?

Sayfa 872/996 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •