büyük çözülme nerede varmış? kaynaksız sallamasak.
Burada bazı tipler var Amerika hayranı ellerinden de gelmiyor Amerika'da da yaşamaya almiyorlar itleri içeri , hep dedim yok ihracat şöyle olmalı yok böyle olmalı millet burada kendi aklıyla fikir yürütüyor, 2001 de 1.6 olan dolar 6 7 sene 1.1 1.2 de dolandı mal bizim millet parasını toplu halde dolara koyunca soyulacagini anlayamıyor bu soygunu doların anavatanı yapıyor gelip baskilayip 8 ort ile sattıklarını alacaklar geri 6 .8 lerden ,20 yılda 6 kat artmış dolar ortalama hisse senetleri son 3 yılda bunu sağladı nerdeyse çok uyuz işler yapmadiysan .
Şimdi başlığın adını revize edin
Dolarda Tecavüz Kacinilmaz
Not sözüm gariban yatırımcıya değil onların günahı yok kendilerine yeterli güven asilanmiyor,ve pek çok abukluk içinde doğruyu yapamıyorlar, sözüm kendini alim zanneden USA hayranlarına . USA paranızı aldı götürdü hadi bakalım Stockholm sendromu muzdaripleri.
faiz kararından sonra görüşelim.6,8 altı beklemiyorum.yabancıya istedikleri kadar faiz ödesinler.o parayı ödemenin kuru burda tutmanın düşürmenin bedelini göreceğiz.böyle aşağı yukarı dalga boyları ekonomiye hep zarar vermiştir.gerçekle uyuşmayan her seviye herkes için zarardır.doğru yol birilerinin işine gelmiyor diye bu millete yazık oluyor.ytd.
duyan da şirket performansından arttı sanır![]()
zararı maksimize etmek ülke politikası![]()
Bayiler 7,30 lardan bağlantı yapıp araba çekmişler gelip sana nasıl 6,9 dan satsın
Kur Ağustos’ta 7.25 ken 316 bine araç aldım şimdi kur 6,9 araç 415 bin tl geçen hafta 435 ti
Bu indirim yeterli bence
Yer İmleri