Výop topiðinde yazýlarýnýzý okuyorum.Sn nosfeçaðrý sizin tarzýnýzla ben finansal piyasalarda asla iþlem yapamam.Yapanlara becerenlere saygým sonsuz,ama allah kolaylýk versin o iþler bana göre deðil.
Výop topiðinde yazýlarýnýzý okuyorum.Sn nosfeçaðrý sizin tarzýnýzla ben finansal piyasalarda asla iþlem yapamam.Yapanlara becerenlere saygým sonsuz,ama allah kolaylýk versin o iþler bana göre deðil.
Ben de senin mantýk baþladým ama nesil farkýmýz var deðerli abeyim. Sen babamdan küçüksün benden büyüksün bak babam emekli olur oturur dert yok tasa yok ev var araba var biz öyle deðiliz emekli mi olacaðýz belli deðil kaç yaþýna kadar çalýþacaðýz belli deðil seni çalýþtýran ne zaman kadar tutar belli deðil. Ben bu iþleri böyle sert yüksek frekanslý oynamazsam bi b.k olamayacaðýmý fark ettim mecbur kaldým diyelim.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani almayý düþünüyorsan 8.5 dan deðil, þimdi alýnýr %20 neredeyse aþaðýdan alýyorsun o zaman almaktan çok daha iyi deðil mi?SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitcoine bende soguk yaklaþýyorum ama dünyanýn sürekli küçüldügünü düþünürsek gelecekte tüm dünyanýn ayný bir para birimini kullanacagý aslýnda mantýklý bir düþünce.1800 lerde birgün avrupanýn tek bir para birimini kullanacagýný söylemiþ olmaktan bir farký yok. Adý ne olur bilmem ama tek para bir gün gelecek. Biz görmeyiz muhtemelen ama zamanýn akýþ hýzý da sürekli hýzlanýyor teknolojik geliþmelerle, o yüzden belki tahmin edemeyecegimiz kýsa bir süre sonrada olabilir. Bitcoin olmaz bu para birimi ihtimal dýþý bence ama sdrcoin falan gibi zaten devletlerin üstünde çalýþtýgý bir proje var. Bitcoin öncü bir birim, gelecegin habercisi gibi. Biz klasik düþüncedeki insanlara bunun bir yatýrým yada degiþim aracý olduguna inandýramazlar ama nesil degiþtikçe bakýþta degiþiyor. Tarafsýz bakýnca bunlarý söylüyor mantýgým ama 5 dk sonra dayanaksýz bir sanal sistem oldugu içinde kesinlikle bulaþýlmaz diyorum. Tanýdýklardan soranlar oluyor, size de soruyorlardýr, bulaþmayýn diyorum ama fiyatý uçtukça da bizi þaþýrtýyor. En iyisi kimseye al yada alma dememek. Ben þimdi almam, 50 sene sonra belki deyip geçmek.
LG-M400 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri