Sayfa 225/699 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Vallahi dün taramadan algyo çıktı hani güzel haber vereyim dedim kursağımda bıraktınız beyler.
    Yok senin tekniğinide görecez falan ilginç cidden ne diyim. Burada ki yapının aynısını netaş da gördüm hatta adamların başlığına yazdım 20 TL di 35 gördü.
    Burada da mükemmele yakın birşey gördüm hoş alımda yaptım ben gene diyeyim hedefim gelene kadar yatarım işlem pek yapmam ancak esen deki gibi spek fırsat verirsede acımam tepeden vurur alttan geri alırım ancak benim görüşün şuan trade edilecek bir noktada değil tahta.

Risk alıp grafikte atıyorum ki grafikte hedef vs. bir şey yok sadece bulunulan durumun görülmesi açılından koyuyorum.

Syg,
    Beyler adam haklı

Asıl bunun USD bazlı grafiğinde üçgen çok daha nizami

2.  Alıntı Originally Posted by Mclark Yazıyı Oku
    Beyler adam haklı

Asıl bunun USD bazlı grafiğinde üçgen çok daha nizami
    Dolar bazlıda formasyon kırışı var bugün TL bazlıda kırış yok formasyon içindeyiz hala.
    Ne kadar eziyet o kadar ralli bu işin fıtratı bu ne yazık ki bu. Biri gider 3 yıl yatar biri gelir 3 haftada alır kaçar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Ne kadar eziyet o kadar ralli bu işin fıtratı bu
    ABD borsa halk literatüründe bununla ilgili (formasyonun bezdirmesi ve kopuşu ile ) bir deyim var

"Garbage in garbage out"

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Dolar bazlıda formasyon kırışı var bugün TL bazlıda kırış yok formasyon içindeyiz hala.
    Ne kadar eziyet o kadar ralli bu işin fıtratı bu ne yazık ki bu. Biri gider 3 yıl yatar biri gelir 3 haftada alır kaçar.
    Merhaba mclark çöp içeri çöp dışarı derken?

5.  Alıntı Originally Posted by ERGAZİ Yazıyı Oku
    Merhaba mclark çöp içeri çöp dışarı derken?
    Tam kelimelerin motamot çevirisi ile ifade edilen bir anlatım değil.
    yani sn stonhand in ifadesine tasdikleyen bir deyim. Ne kadar sıkıntı o kadar kazanç gibi

6.  Alıntı Originally Posted by Mclark Yazıyı Oku
    Tam kelimelerin motamot çevirisi ile ifade edilen bir anlatım değil.
    yani sn stonhand in ifadesine tasdikleyen bir deyim. Ne kadar sıkıntı o kadar kazanç gibi
    Teşekkürler iyi olur inşallah

7. İyi dusunelim iyi olsun. örnek te vereyim Erbosan 28 den aldık 39 oldu sonra tahtacisi yapmadık pislik, itlik, bırakmadı tahtacı en son 31 e kadar basıp günü taban yaparak kapadı.
    Hissenin artacağını formasyon kirildigini biliyordum ama ozaman ******** tahtacinin yaptıkları bezdirdi Allah belanı versin deyip erken ciktim, başlığında da spek dediğin az seferli olacak diye yazıp 34 bölgesinden yanlış hatırlamıyorsam çıktım. Sonuç bugün 71 TL görmüş. Hani bazen trade yapmıyorsanız ve hisse sağlamsa alıp unutmak en temizi hele ki trendden erken çıkmak yıllarca beklemekten bile daha kotu.

8. Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 225/699 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •