Rotamız bellidir gerisi sabır ve nasip.
Rotamız bellidir gerisi sabır ve nasip.
Şahsi kanaatim katılan varsa katkida bulunur üç zincir mağazanın öncelikle A101 ve arkasından bim ile şok un halkı kaziklama ve sürekli zam yaparak fiyat artışıni fahiş şekilde korukledigini düşünüyorum ayrıca kendi ürettirdikleri gıda maddelerinin pek çoğunun kalitesiz olduğunu ve standard altı olduğundan esasen çok daha pahalıya geldiğini düşünmekteyim buna bir çözüm için toplum olarak adım atılmalı diye düşünüyorum zira bunların sürekli zam yaptıkları bazı ürünleri daha lüks ve büyük marketlerde daha hesaplı bulmaktan ötürü bunu yazıyorum .Bir yerde daha paylaştım.
Dostum ben alış verişe gitiğimde fiyatlara pek bakmam alır geçerim(çok paralı birisi olduğumdan değil ne bileyim öyle yetişmişim tarzım öyle) ama hatun her döndüğümde gene şunlar şunlar pahalanmış zamlanmış der
market ismi zikretmiyeyim ama durum bu.
dün beyaz peynir zeytin çay vs vs aldım
hatun etiketine bakınca
üffffff peynir için bunu neden aldın dedi, bakmamıştım gerçekten pahalıymış.
Son düzenleme : koçari; 15-02-2021 saat: 21:30.
Evet haklısın bakmadan almamak lazim ve marketleri dolaşıp ürün seçmek gerekiyor para meselesi de değil prensip adına yapılmalı diyorum.
Bu arada parkme hayırlı olsun rodeo yaptırıyor bugünlerde .
Ayrıca eczacı yatırım tavan yaptı ilaç yüzde 1 aralarındaki parite 6 yi bugün geçti inanılmaz ama gerçek bu.
https://www.youtube.com/watch?v=7pZ6g-7DxcM
Emel Sayın YORGUNUM DOSTLARIM
Yeniden değerleme arefesinde mal verecek kadar salak değilim spek
çapını görecem.
KAÇAN HİSSELER VARSIN KAÇSINLAR.
Dolarcilari altincilari mahv ettiler adamlar adamlar perişan oldu , bende de var amma çok az kaale alınacak kadar değil , fakat altından bu ons degerini beklemezdim oylum oylum selvi boylum oldu.
Parkme nin spekinin hareket tarzı belli oldu mal kaptirmaktan da korkuyor bu çok net bı de ky nin elindekini almak istiyor 😀
Yer İmleri