Almanya’da BMW ile beraber ortak batarya üretiyoruz Buda ayrı bir olay katma değeri çok yüksek gelecek açısından
Almanya’da BMW ile beraber ortak batarya üretiyoruz Buda ayrı bir olay katma değeri çok yüksek gelecek açısından
Sadece ihale olarak olaya bakmamak lazım bireysel yollarla mağazalardan alınacak siparişlerde çok önemli emsalleriyle kıyasladığımızda ve dolaşımdaki lot miktarı göz önünde bulundurursak şuanki yeri 9,25 fakat tahtacı çok kasıyor yada sindire sindire yol almak istiyor yada ben çok heyecanlıyım yada aceleciyim )):
https://m.youtube.com/watch?v=x-gEjx1V4mI / Bu linkte Almanya’da yedek parça yatırımından bahsediliyor. Avrupa’daki servis ağını genişletmek için çok güzel bir yatırım , geleceğe dönük emin adımlarla yapılan harika işlerden bir tanesi. BMW bataryası ile ilgili haberide paylaşacağım çünkü bir yerde okumuştum
Hayırlı olsun.
Son yarım saat yükseldiğini gördüm ama alamadım... demek bu katından dolayı yükselmiş... yanılıyormuyum...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Yer İmleri