Sayfa 246/1002 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Viop-XXXI

viop endeksi olsun, diğer endeksler olsun, eğerki ben buna göre pozisyon alıp başarılı oluyorum diyen varsa o zaman valla sen müneccim sin derim. bu ne yaa.. geç direnci düzeltme, geç direnci düzeltme, aha bu günde aynısı. olmadı dön satışa. soygun gibi bir şey bu... biraz kaba olur ama yinede birazını şeyittireyimde içimde kalmasın... ben böyle grafiğinde, bunu yazanında, bunu çizeninde, taaa.... bişey söyleyimmi? şu grafiklere kim ne anlatırsa anlatsın kulağımın arkasına anlatır. kimseye ufacıkta olsun iğne deliği kadar bi şans vermiyorki...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Bundan dolayı mı bastı acaba

ABD'nin Erbil konsolosloğuna yapılan füzeli saldırı sonucu 1 ABD askeri yaralandı. ABD askeri bölgede alarma geçti.

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Bundan dolayı mı bastı acaba

ABD'nin Erbil konsolosloğuna yapılan füzeli saldırı sonucu 1 ABD askeri yaralandı. ABD askeri bölgede alarma geçti.
    Kapanmadan 20-30 dk once gecti bu haber..Tepki vermedi haber ilk dustugunde..

4. geçen ki gibi pin attı yine son 3dk kala.

5.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Petrolün saatlik barları öyle demiyor, olmaz diye birsey yok. Bak patlattı adam aşağı...
    Bişey olmaz,pala malda..
    155 altına gelirse düşünürüz ,bence çok zor
    Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by tiko Yazıyı Oku
    geçen ki gibi pin attı yine son 3dk kala.
    Pastada belli olur yarım saate

7.  Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    Pastada belli olur yarım saate
    GCM longları kapamış 2300 kontrat,kapanışa doğru çizen zaten oydu,robot yani
    Ytd

8. Palanın malda olmadığı an var mı? O hep oyunda zaten.

Sorun şu ki; Çoğu zaman ertesi güne poz taşımadığını düşündüğüm Akçay aga, bugün açtığı ve riskli gördüğü long yönlü pozlarını kapatmadı (Heralde). Ertesi güne poz taşımayı sevmeyen ben, kendimce yüklü long yönlü pozlarımı taşıdım (Tabii 1657,50 den sigortam mevcut). Yani oluşturulan algı sonucunda, benim gibiler bile poz taşıyorsa, öpülmek için ortam oluşmuş demektir. Sonuçta adamlar elimizi görüyor. Jas hocanın anlattığı hikaye geliyor aklıma, dikkatli olmakta fayda var...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Sayfa 246/1002 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •