Sayfa 393/437 İlkİlk ... 293343383391392393394395403 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1. Almanya’da BMW ile beraber ortak batarya üretiyoruz Buda ayrı bir olay katma değeri çok yüksek gelecek açısından

2. Sadece ihale olarak olaya bakmamak lazım bireysel yollarla mağazalardan alınacak siparişlerde çok önemli emsalleriyle kıyasladığımızda ve dolaşımdaki lot miktarı göz önünde bulundurursak şuanki yeri 9,25 fakat tahtacı çok kasıyor yada sindire sindire yol almak istiyor yada ben çok heyecanlıyım yada aceleciyim )):

3.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Almanya’da BMW ile beraber ortak batarya üretiyoruz Buda ayrı bir olay katma değeri çok yüksek gelecek açısından
    BMW ile ortak batarya ürettiğimize emin misiniz?

Ben Karsan'ın BMW'nin ürettiği bataryaları kullandığını biliyordum.

4.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    BMW ile ortak batarya ürettiğimize emin misiniz?

Ben Karsan'ın BMW'nin ürettiği bataryaları kullandığını biliyordum.
    https://m.youtube.com/watch?v=x-gEjx1V4mI / Bu linkte Almanya’da yedek parça yatırımından bahsediliyor. Avrupa’daki servis ağını genişletmek için çok güzel bir yatırım , geleceğe dönük emin adımlarla yapılan harika işlerden bir tanesi. BMW bataryası ile ilgili haberide paylaşacağım çünkü bir yerde okumuştum

5. Hayırlı olsun.
    Attached Images Attached Images

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Son yarım saat yükseldiğini gördüm ama alamadım... demek bu katından dolayı yükselmiş... yanılıyormuyum...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

Sayfa 393/437 İlkİlk ... 293343383391392393394395403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •