Sayfa 888/996 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Fahrettin Altun’un ‘çözüm süreci’ açıklaması yeniden gündem oldu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un ‘çözüm süreci’ döneminde katıldığı bir televizyon programında söylediği sözler yeniden gündem oldu. Altun, “Bayrak üzerinden vatan edebiyatı yapıyorlar. Çözüm süreci, yeni Türkiye’nin toplumsal sözleşmesi†ifadelerine yer verirken, TRT’deki röportajında da “HDP’nin çözüm sürecinin yükünü sırtlanması gerektiğini düşünüyorum†diyor. Altun, dün yaptığı açıklamada ise “HDP demek, PKK demektir. HDP, PKK’dan aldığı emirle hareket eden bir siyaset kuklasıdır†ifadelerini kullandı.

https://tele1.com.tr/fahrettin-altun...m-oldu-328366/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yapmayın yahu efendim, yazdığınız ülkeler bizden siyasette 200 yıl ileride, Türk tipi siyaset böyle yapılır bürokrat tipi siyaset burada sökmez .
    üstümüzde 16 ülke var hepsi de trilyon dolarlık ekonomi
    endonezya, kore, brezilya veya meksikadaki siyasetçileri burada bakan şoförü yapmayız..!!

Sağlık Bakanı : Son basın toplantımızda illerimizdeki vaka sayısını paylaşacağımızı belirtmiştim. Bundan sonra her hafta başında 7 günün vaka sayısını ilan edeceğiz. Yerinde karar dönemindeyiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. günlükten haftalığa...
    iyi iyi... patates durumu olursa zaman kazanırsınız

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    üstümüzde 16 ülke var hepsi de trilyon dolarlık ekonomi
    endonezya, kore, brezilya veya meksikadaki siyasetçileri burada bakan şoförü yapmayız..!!
    Kore ve Meksika konusuna katılmıyorum, Kore başbakan yargılandı Cumhurbaşkanı 20 yıl hapis cezası aldı, Meksika bambaşka coğrafya ama en azından cumhurbaşkanı uçağını satışa çıkardı.

Ayrıca yazınızda, bu ülkeler yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Siyasetci olunmaz doğulur, Bebecandan siyasetçi olmaz meselâ, keza Kılıçlaroğlundan olmadığı gibi.
    Bu ikisi de 4 yıllık üniversite mezunu. Babacan liseden itibaren derecede. Kılıçdaroğlu uyduruk diplomasi yok. Orijinalden diplomali. Bize yalancı düzenbaz lazım değil. Liyakat ve hakikat ile işini yapsın Yeter.

7. Ülkemizde ittifak olmadan meclis yada cb seçimini almak mümkün mü. İki yada üç ittifak ve HDP barajı geçtiğinde durum farkli olur. Ama iyi parti gelecek deva ince HDP ittifakli yada ittifaksiz barajı geçemezse MHP hariç akp tek başına iktidar olur. Mhp li anayasa değişikliği için yeterli sayıya ulaşabilir.

8. Ben geçmişte Perinçek ve refah partisi ile kaçırılan askerlerimizi burnu kanamadan aldığımızı hatırlıyorum. Şimdide Öcalanlar ve Demirtaş ile bir şekilde alınabilirdi. O TRT ye çıkan Öcalan dahil. Benim tahminim Demirtaş'ın çıkmasına devlet bahçeli hayır dedi. Bunu dünyanın ve halkın gözünde haklı çıkarmak için böyle sonuçlanacak operasyon yapıldı. Hatta Rusya Suriye Irak Irak bölgesel Kürt yönetimi bile 13 canımız için araya sokulup ailelerine kavuşturulması mümkündü. Ama HDP ile kısmen Chp ve İmamoğlunun bundan sonra sık sık eski temaslarıni yandaş medya da göreceğiz.

Sayfa 888/996 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •