Sayfa 189/1009 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

vatandaş ıle mb arasında rus ruleti oynanıyor gibi geldi bana..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    patron migrosta posetli peynirlerin 2.si %50 indirimli ..senin dogruluklarda girmis..600 gr 60 tl.ikincisi %50 indirimli.
    Vaaay, cok gusel haber bu..
    Hemen stoklayayim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Burgerbank dolar mevduatımı 3-4 gün önce 1.7%'ten yenilemişti, öbür yarısının vadesi bugün doldu 1.40% verdi.

Şu durumda evde tutmak bankaya koymaktan daha mantıklı gibi. Bu bankanın asli işlevi faiz vermek. Bu işlevi yerine getiremiyorsa kim niye bankaya para koysun?

Ortalık karışacak ama du bakalım.
    burgan bile 1,40 veriyorken büyük bankalar ne veriyordur kimbilir. daha b.kunu çıkarırlar.. bankada tutacağıma kasada vs tutarım, zaten ortalık karışık diyenler ciddi oranda artarsa..

aman diyeyim.

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    vatandaş ıle mb arasında rus ruleti oynanıyor gibi geldi bana..
    bana da öyle geliyor salt yabancı girişi ile alakalı değil bence hazine dış borçlanmaları yine satıyor olabilir,bir yerden yabancı için büyük risk çıkarken tüm karı eritebilir,yerli almaya devam ediyor,bu perşembe tarihi rekor artışı gelebilir,ben buralardan gözü kapalı alıyorum,kademeli şekilde.

8-9-10-11 şubat dth artışı 2.9 milyar dolar

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Vaaay, cok gusel haber bu..
    Hemen stoklayayim..

Syg,
    Duduş bim de sek marka tereyağı 1 kg luk baton 50 tl...parti malı her zaman bulamassın...normalde migrosta 80 tl...bir katkıda benden olsun sana)...bende stokladım..)

merdivenaltı imalatlardan uzak durunuz

7.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Duduş bim de sek marka tereyağı 1 kg luk baton 50 tl...parti malı her zaman bulamassın...normalde migrosta 80 tl...bir katkıda benden olsun sana)...bende stokladım..)
    Özellikle ailede kalp damar hastalığı riski geliyorsa genetik olarak oda sıcaklığında katı olan hiç bir yağı yemeyin..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Özellikle ailede kalp damar hastalığı riski geliyorsa genetik olarak oda sıcaklığında katı olan hiç bir yağı yemeyin..
    Tereyağı gibi malın olsun...atın ölümü arpadan olsun...reşat altın gibi mubarek....dikkatimi çeken bu aralar süt ürünleri arayış içerisinde...dolar düşüyor diyemi acaba?

Sayfa 189/1009 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •