Sayfa 846/1003 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    mkk'ya göre oph yanlış çıkıyor genelde. ola ki böyle bir sonuç çıkarsa p.tesi son şansını tanır, by by çekerim oph'ye.

daha önce mac'a sonrasında da tkf ve tcd'ye elveda demiştim hepsi de çok yerinde kararlar olmuştu benim açımdan. "iyi" fonun piyasa yatay giderken 1 hafta boyunca eksi yapma lüksü yok. benim sabrım 1 haftadır direkt full vedalaşırım hayatta işim olmaz.
    OPH an itibarıyla full sattım. Dalga geçer gibi %1 getirmişler. Çok şımardılar. idh ve nnf olarak bölüştürücem.

2.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    OPH an itibarıyla full sattım. Dalga geçer gibi %1 getirmişler. Çok şımardılar. idh ve nnf olarak bölüştürücem.
    Her gün %1 getirseler parayı koyacak yer bulamazsın

Yilin ikinci yarisinda melek yatirimcilarla beraber sektorun tekrar ivme kazanacagini dusunuyorum.
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Temiz enerji, yenilenebilir enerji, sağlık sektörü fonları çok kötü başlangıç yaptılar.
    Endeksleri tepe noktasındayken çıkan bu fonlar doların da etkisiyle ciddi eksiler yazıyor
    M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

4.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Her gün %1 getirseler parayı koyacak yer bulamazsın
    Ben o açıdan bakmıyorum hocam. bist +1.5 yapmışken %1 yapması çok kötü oph'nin. Gerçek OPH bu değil bariz performans düşüklüğü var son 1 haftadr.

5. Yaklaşık 1 ay önce deneyip geçemediğimiz 1560 seviyelerine tekrar geldik. Burayı tekrar dener ve kıramaz isek çift tepe görünümü oluşacak ki, ilk etapta daha önce destek olarak çalışan 1450'lere kadar sarkıp, burada durmaya çalışacağız. Tutunamazsak daha önce konuştuğumuz 1390-1340 destekleri bu kez ciddiyet kazanır.

Mart ayının Biden yönetimi için icraat ayı olacağını belirtmiştim daha önce, bu ay ısınma turları, tebrik kabul etmelerle geçildi. Gara'daki acı durum sonrası şartsız bir başsağlığını bile bize çok gören yeni yönetiminden çok da bizi kucaklayıcı hareketler bekleyemiyorum. Mart ayı olumsuz haberlerin ardı ardına geldiği bir ay olacak gibi duruyor. Riskli fonları azaltıp, döviz ve daha az riskli PPF, mevduatı arttırmak için son 2 haftamız gibi duruyor.

6.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Yaklaşık 1 ay önce deneyip geçemediğimiz 1560 seviyelerine tekrar geldik. Burayı tekrar dener ve kıramaz isek çift tepe görünümü oluşacak ki, ilk etapta daha önce destek olarak çalışan 1450'lere kadar sarkıp, burada durmaya çalışacağız. Tutunamazsak daha önce konuştuğumuz 1390-1340 destekleri bu kez ciddiyet kazanır.

Mart ayının Biden yönetimi için icraat ayı olacağını belirtmiştim daha önce, bu ay ısınma turları, tebrik kabul etmelerle geçildi. Gara'daki acı durum sonrası şartsız bir başsağlığını bile bize çok gören yeni yönetiminden çok da bizi kucaklayıcı hareketler bekleyemiyorum. Mart ayı olumsuz haberlerin ardı ardına geldiği bir ay olacak gibi duruyor. Riskli fonları azaltıp, döviz ve daha az riskli PPF, mevduatı arttırmak için son 2 haftamız gibi duruyor.

Teknik analiz tesbitlerine aynen katılıyorum. Fonlar borsaya göbek bağı ile bağlı. Bu nedenle borsayı çok yakından takip etmek gerekir. Dediğin riskler olabilir. Ama bir şekilde orta yol bulunacsktır diye düşünüyorum. Ve o tepe sonunda geçilecek diye düşünüyorum. Mart ayı üç aylık bilanço açıklama dönemi. Bu bakımdan bazı hisseler hareketli olabilir. Teknik analiz grafiklerini paylaşmaya devam ederseniz faydalanmış oluruz. Teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Yaklaşık 1 ay önce deneyip geçemediğimiz 1560 seviyelerine tekrar geldik. Burayı tekrar dener ve kıramaz isek çift tepe görünümü oluşacak ki, ilk etapta daha önce destek olarak çalışan 1450'lere kadar sarkıp, burada durmaya çalışacağız. Tutunamazsak daha önce konuştuğumuz 1390-1340 destekleri bu kez ciddiyet kazanır.

Size katılıyorum, benim takip ettiğim teknik analiz de böyle.
    Döviz için ise artışın başlaması için erken diye düşünüyorum.( Herhangi bir dayanagim yok, kişisel görüşüm)

8. bence 1600 ler görüldükten sonra bir düzeltme gelecek. tün dünya borsaları geçen hafta içinde rekor seviyeleri gördü.
    biz henüz görmedik...
    ytd...

Sayfa 846/1003 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •