Sayfa 263/1002 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Başka kağıtlardan çıkardık o parayı diyimde namımız yürüsün..
    Neeeee ahahahahaa..

Şaka şaka bi bok çıkarmadım..

Birde öyle bi olay vardır borsacılar arasında haa..
    Bi kağıtta kaçırdıklarını anlatırken başka yerden çıkardık tabi ile biter genelde o muhabbet..
    Yok ama ben walla çıkarmadım.

ahahahaha
    Aynen abi, bende nasıl bi gudubetlik varsa girdiğim yer kuruyor

Dolar almaya basladım bu günlerde, ben alıyom o veriyo, dolları uçuran dış mihraklar birden kayboldu, enteresan bi şekilde, hayret bişii ya
    ney ahahaaa
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen abi, bende nasıl bi gudubetlik varsa girdiğim yer kuruyor

Dolar almaya basladım bu günlerde, ben alıyom o veriyo, dolları uçuran dış mihraklar birden kayboldu, enteresan bi şekilde, hayret bişii ya
    ney ahahaaa
    he ıste az once ben onu dıyordum.o mıhrıbanlar acaba 6.70 lerde gerı gelırmıkı

3. yav bıde su tezek varya 3.60 ve 3.80 vverdık o verıs 1 yıl bekledıkdı o zamanlar 79 tl anlık bırbırlerını ezıyorlar ben alacam dıye vay vay vay

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Sasa vesbe pişmanlıktır.. Kaçan balıklardır.. Elimde 10 tane sektörünün en iyisi var amahektaş dışında, bi sasa bi vesbe yakalayamadık,biriktiremedik
    Hocam yanlış anlamazsanız tartışma için sormuyorum, siz büyük bir balon olduğundan ve müthiş bir düzeltme beklediğinizden bahseden kişiydiniz değil mi?
    Kararınızın değişmesinin nedeni nedir acaba?
    Bankalara falan baya dalıyordunuz, birşey mi değişti?

5. SASA şortları kapattım, inatlaşmaya gerek yok...

Kağıt ana hareketini 10:35' e kadar yapmış...

10:35' ten 13:40' a kadar 1 dakikalık grafikte 6 tane dip yapmış...

İlk dip 40.35 ondan sonrakiler 40.40 - 40.42 vs...

Yaptığı her altı dibin dibi her seferinde 2-3 kademe yukarıda oluşmuş( yükselen dipler)...

Benim tekniğe göre şorttan kaçış fırsatı demek bu ( hatta 40.35 stoplu reverse yapmak gerekir)...

Şimdi tahta yapıcı bunu neden yapar;

1 - Niyeti halistir, kağıdı daha yukarı götürmek için konsolide ediyordur...

2 - Amacı itneliktir, 40.35' te milletin eline mal vermek için bunu yapıyordur...

Bu anlattıklarım sadece 1 dakikalık barların yorumu, scalp dışında kullanmamak lazım, ama geniş periyotlarda da mantık aynı, pek değişen birşey yok...

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlamazsanız tartışma için sormuyorum, siz büyük bir balon olduğundan ve müthiş bir düzeltme beklediğinizden bahseden kişiydiniz değil mi?
    Belkide altından ettiğim zarardır.. Geçen sene mart ayında, 2018 yılında daha bir çok hatırlayamadım düzeltmede yüzde 30 lara varan portföy düşüşleri
    yaşadım borsada ama hiç biri altın gibi bir emtiada bir ayda yüzde 9 kaybettiğim kadar koymamıştı.. Kriz çıkacaksada param hisselerimde erisin diye düşündüm.. Dediğim gibi sadecegrafik ve deniz 43 kişilerinin yazılarından etkilenmiştim ama şimdi hiçbi kimsenin görüş ve düşüncesi benim disiplinimden daha önemli değil diye dğşünüyorum

7. burası avcılar lokaline döndü...

abi bende 3.70 den ttrak alıp 5 liradan sattım büyük para kazandım diye sevindim...

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Fiziki zarar ve alternatif zararlarda dayanma noktası kırıldığında eski düşündüğün herşeyin yanlış olduğuna ikna olursun. Bence yani..

Sayfa 263/1002 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •