prkab, orge dyo cemtaş, kafein
gördüğüm hisseler için al tuşuna bastır rabbim.
sonrada tutmayı becerebilecek sabrı ver.
prkab, orge dyo cemtaş, kafein
gördüğüm hisseler için al tuşuna bastır rabbim.
sonrada tutmayı becerebilecek sabrı ver.
prkmede bir sıkıntı yok, en kötü ihtimalle bilançoya kadar alıp sattığım takibimde olan hisselere karşı avantajlı duruma geçeceğime inanıyorum, ben para değil hisseler kazanıp sermaye yapma derdindeyim.
https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=PRKME
yarın bi boğa formasyonumuz olabilir buralarda bekleyebiliriz, az daha sabır.
mery son 2 gün 1.490m mal aldı, onlar cıty'e gider
Son düzenleme : koçari; 16-02-2021 saat: 21:10.
enel Açıklama
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
15/02/2021 tarihinde KAFEİN YAZILIM A.Ş. payları ile ilgili olarak 29,10-30,34 TL fiyat aralığından 46.813 toplam
nominaltutarlı alış işlemi kurucusu olduğumuz yatırım fonları tarafından gerçekleştirilmiştir. Aynı gün KAFEİN YAZILIM
A.Ş.payları ile ilgili olarak 30,30-30,36 TL fiyat aralığından 1.250 toplam nominal tutarlı satış işlemi kurucusu
olduğumuzyatırım fonları tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu işlemlerle birlikte KAFEİN YAZILIM A.Ş.
sermayesindekipaylarımız 15/02/2021 tarihi itibariyle %5 sınırının üstüne çıkmıştır.
Sen manyaksın patron, hemde manyak oğlu manyak, papil'e kamyon yüküyle para ödüyprsun, kendi firmanın kıymetini bilmiyorsun.
Bu gönderime ytd diyeyim, patron mal satmışya salak herif, papilin kazandığı paralar para değilde reşat altını mı?
Böyle bir yanlışı kurumsal firmanın genel müdürü yada yönetim kurulu yapsa sopa ile kovulur seni kim kovacak?
Son düzenleme : koçari; 16-02-2021 saat: 20:36.
*BNTAS 4. Çeyrek Net Dönem Karı 25,319,958 TL
Ne yapaCAM ben????????*
*ORGE 4. Çeyrek Net Dönem Karı 54,578,138 TL
Gayet güzel, piyasayı şaşırtacak bir rakam değil
kar satışı gelebilir, hisse uzun vadeli tutulmalı son zamanlarda güzel işler aldı ve alacak gibi.
Yer İmleri