Sayfa 907/996 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Yabancı bir banka yıl sonu TL kurunu 8.Tl olarak güncellemiş. Ancak aynı kurum haziran dolar değerini 7-7.3 olarak tahmin etmiş.

Yılın 2. yarısında sizce ne olabilir?

Ne olacak ki TL yüzde 15 değer kaybedecek?

Artık yeter kar cebe yakışır diye sıcak para mı kaçacak?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Bazı portföy kurumları 6.90 dan dolar satılmaz, zarar ettirme olasılığı yüksek diye yorum yapmaya başladılar.

Diğer yandan parasal genişmeye karşın mart-nisan aylarında yurtdışındaki tüm hisse, kripto para, tahvil vs. de genel bir satış beklendiği belirtiliyor.

3. E doğru..
    Bitti mi düşüş görelim..

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yabancı bir banka yıl sonu TL kurunu 8.Tl olarak güncellemiş. Ancak aynı kurum haziran dolar değerini 7-7.3 olarak tahmin etmiş.

Yılın 2. yarısında sizce ne olabilir?

Ne olacak ki TL yüzde 15 değer kaybedecek?

Artık yeter kar cebe yakışır diye sıcak para mı kaçacak?
    Kasım- aralık aylarına göre ciddi momentum kaybı var. Hatta momentum dönüşüne yönelik ciddi işaretler de var. Sonuçta Yüksek oktanlı sıcak parayla alabileceğiniz mesafe bellidir.. MB ‘nin faizde alanı da kalmadığına göre bu seviyelerin dip çalışması olması muhtemeldir bana göre..

Mazot bitince yeni bir sirk sahneye koyarlarsa bu senaryo değişir tabii ki 🙂
    ytd..

Tüm bunlar hikaye, cari açık atıyorum 25 milyar dolar gaymeye düştü, emme turizm gelirlerimiz 25 milyar dolar gayme azaldı eder 50 milyar dolar gayme, keza vergi gelirleri de düşecek...

Heee... Tarrağımı sürer düşük kur, mart ayındaki Halkbank, yeni ABD yönetiminin bunları sallamaması, daha yazayım mı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Rusya'da 'ABD balonu' uyarısı

Dış borsalara 7,7 milyar $ yatıran halkı Rus Merkez Bankası uyardı: Risk arttı

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tüm bunlar hikaye, cari açık atıyorum 25 milyar dolar gaymeye düştü, emme turizm gelirlerimiz 25 milyar dolar gayme azaldı eder 50 milyar dolar gayme, keza vergi gelirleri de düşecek...

Heee... Tarrağımı sürer düşük kur, mart ayındaki Halkbank, yeni ABD yönetiminin bunları sallamaması, daha yazayım mı?
    Reha abi ...Doların düşmesi ne faiz ne swap , Trump papazı istedimi bir gecede doları fırlatmadımı. Olay şu Rusya suriyede ve libyada elini cok güclendirdi. ABD planlarını gerceklestırmek ıcın Türkiyeye muhtaç o yuzden kavgalı gıbı gozuksede ABD bızım her dedıgımızı yapıyor dolar anlamında.
    Düşünün hiç ABD buyuk ortadogu es başkanına eziyet eder mi?

Başkanlık sıstemını getırmektekı tek amac ıse zaten ABD dıkı ayalet sistemini getirmek.

Halkbank davasından hıc bır sey cıkcagını sanmıyorum acıkcası ABD istedikleri yapıldıktan sonra... PKK saldırı dıye sımdı surıyeye gırmesınler bızımkıler ıraka gıreceklerıne

Sn. Eksina düşüncelerimizde bazı paralellikler olsa da, ABD kafası ile Türk siyaseti mutlaka çatışır, uzun uzun yazmak istemiyorum, Türkiyede yaşayan birisi benim ne demek istediğimi aşağı yukarı anlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 907/996 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •