Sayfa 910/996 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Amaç nedir bir amaç olduğunu mu düşünüyorsun MB lari dünyada negatif faiz veriyor bize bak 17 dünyada bu faizi veren kaç ülke kaldı Afrika ülkelerine bir bak
    Ben senin bu konuyu doğru anladığını düşünmüyorum , bir insan kendi oğlu , babası bile olsa yanlış olduğunda yanlışsin diyebilmeli doğru lari tabii destekle bence sorun yok biz böyle herşeye at gözlüğü ile bakarız ya hep çok iyi ya hep çok kötü .Artık yapılan yanlışlarla 1 puan faiz artışı bile bize acayip koyacak bak cmtesi günü araba muayenesi yaptıracağım 500 TL neredeyse egzoz ile at mi besleyelim .
    Enflasyon bu ülkede 1-2 yıldır mı var? Haklısın bende istemem zam olsun vs rahatça yaşayayım istediiim araca bineyim ama biz bir Avrupa ülkesi değiliz bunu kabul edemiyoruz maalesef hem ülke olarak hem millet olarak. Üretmiyoruz üretme isteğimiz de yok hep kolay para derdindeyiz. Asgari ücret alan bir çok kişinin elinde son model telefon var. Olmasın mı? Olsun tabi de önce para kazansın ya da üretsin ya da okusun çalışşın vs...ondan sonra hepsinin son modelini alsın kullansın...ama hep özentilik bizim gibi üretmeyen ülkelerde mevcut. Facebook un sahibi bugün işe bisikletle gidiyor mesela bizde olsa uçak kaldırır adam o derece özentilik mevcut. Önce sizden bizden başlayarak zihniyet değişecek sonra büyücez birlikte.
    Bugün iktidarı eleştirenlere gülüyorum neden? Halk kendine yakın olan birini seçti normali de bu farklı bir şey bekleyemezsiniz....
    Dolar-tl ye gelirsek paranın değerini korumak için alıyorum bende en basiti enflasyon karşında erisin istemiyorum 3 kuruşum amma velakin dolar çıktığında göbek atacak kadar da yoksun olmadım. Varsın 7 lirada 10 sene kalsın benim alım gücüm 10 sene sonrada bugünkü gibi olsun...
    Forumun eski sayfalarını bir okuyun kimler doların çıkmasından zevk almış ve almaya devam ediyor anlarsınız.
    Onlar 1 kuruş çıkınca göbek atan insanlar ama evlatlarının torunlarının geleceğinden gittiğinin farkında değil.
    Hiç bir tarihte dolar para kazandırmaz alım gününü korur olay bu.
    Trade yapanlara benim gibi bişe diyemem benim için garan alıp satmakla dolar alıp satmak arasında fark yok...
    Üretim üretim üretim tek çıkış yolu bu

2.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Enflasyon bu ülkede 1-2 yıldır mı var? Haklısın bende istemem zam olsun vs rahatça yaşayayım istediiim araca bineyim ama biz bir Avrupa ülkesi değiliz bunu kabul edemiyoruz maalesef hem ülke olarak hem millet olarak. Üretmiyoruz üretme isteğimiz de yok hep kolay para derdindeyiz. Asgari ücret alan bir çok kişinin elinde son model telefon var. Olmasın mı? Olsun tabi de önce para kazansın ya da üretsin ya da okusun çalışşın vs...ondan sonra hepsinin son modelini alsın kullansın...ama hep özentilik bizim gibi üretmeyen ülkelerde mevcut. Facebook un sahibi bugün işe bisikletle gidiyor mesela bizde olsa uçak kaldırır adam o derece özentilik mevcut. Önce sizden bizden başlayarak zihniyet değişecek sonra büyücez birlikte.
    Bugün iktidarı eleştirenlere gülüyorum neden? Halk kendine yakın olan birini seçti normali de bu farklı bir şey bekleyemezsiniz....
    Dolar-tl ye gelirsek paranın değerini korumak için alıyorum bende en basiti enflasyon karşında erisin istemiyorum 3 kuruşum amma velakin dolar çıktığında göbek atacak kadar da yoksun olmadım. Varsın 7 lirada 10 sene kalsın benim alım gücüm 10 sene sonrada bugünkü gibi olsun...
    Forumun eski sayfalarını bir okuyun kimler doların çıkmasından zevk almış ve almaya devam ediyor anlarsınız.
    Onlar 1 kuruş çıkınca göbek atan insanlar ama evlatlarının torunlarının geleceğinden gittiğinin farkında değil.
    Hiç bir tarihte dolar para kazandırmaz alım gününü korur olay bu.
    Trade yapanlara benim gibi bişe diyemem benim için garan alıp satmakla dolar alıp satmak arasında fark yok...
    Üretim üretim üretim tek çıkış yolu bu
    Kelime oyunu yapıyorsun..
    Kazandırmaz ama alım gücü falan..
    Çok değil 2019 da bugünlerde dolar 5.20 idi..
    100.000 dolar alan adam bugün 2 senede 180.000 tl kazandı..
    8 tl de 280.000 idi kazancı..

Kazandı mı buz gibi..Kazandı..
    Ha hisse almışsın ha dolar ha ev ha altın..
    TL bazında getiri elde ettin mi KAZANDIN demektir..

Lütfen bu alım gücü falan bırakın bu lafları..

3. 6.99 kavgası yeniden...
    damat gitti hayaleti dolanıyor
    çokomel dersem çık....

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    6,85’de bir buçuk ay sabit kaldığı dönemde herkes öldü sanmıştı. Ben ve bazı tecrübeli arkadaşlar ölmediğine emindik.
    Fazla değil en geç Ağustos sonuna belli olur yine.
    Günaydın Sayın Egeduk,hiç gitmiyor,hiç gitmiyor.....görev dağılımı yapmışlar,her başlığa bir tane yollamışlar,maaşlarda zamlı yatmış herhalde canhıraş bir savunma var,ha birde ilgili ilgisiz,vatan,millet-hain muhalefet koydun mu primde var hayat bit yavrularına güzel...

5. Facebook un sahibi dünyanın en adi adamlarından biri hiçbir hareketine sözüne güvenilmez herşeyi reklam buraya arkadaşına kazık atarak geldi onu örnek gösterme sen de bu fikirle dolar alıyorsan demek ki bir çelişki yaşıyorsun ama tanımlama problemi var tabii mutlu olmayız ülkemiz batsın ekonomi kotulessin ama doğrular ne kadar çok konuşulur sa yqnlislar o kadar az yapılır Nokia bu yüzden battı çalışanlar korkudan patronlara smbyan işletim sisteminin Android karşında tutunamayacagini söylemeye korktu Almanlar da 6. Orduyu aynı nedenle kaybetti ve tabii herşeyi .
    Gundi eski dostum da gelmiş sngyo dan parayi tırla çektirdin tabii .
    Zaten yeşil idi fındık dalları .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ayaklar baş olunca böyle oluyor:

7 termik santral ünitesi olan şehirde elektrik yok

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...k-yok-6264547/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Milletin duygularına tercüman olmuş:

Akşener’den Erdoğan’a: Böyle şuursuzluk böyle aymazlık görülmedi

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener,"Gara’daki kahrolası o mağara, lebalep şehit doluyken; Sen, “Pandemiye rağmen kongre salonu lebalep dolu†diye sevinemezsin. Böyle şuursuzluk, böyle aymazlık olmaz. Biz, senin adına utanmaktan bıktık, sen bizleri utandırmaktan bıkmadın Sayın Erdoğan" ifadelerini kullandı.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kelime oyunu yapıyorsun..
    Kazandırmaz ama alım gücü falan..
    Çok değil 2019 da bugünlerde dolar 5.20 idi..
    100.000 dolar alan adam bugün 2 senede 180.000 tl kazandı..
    8 tl de 280.000 idi kazancı..

Kazandı mı buz gibi..Kazandı..
    Ha hisse almışsın ha dolar ha ev ha altın..
    TL bazında getiri elde ettin mi KAZANDIN demektir..

Lütfen bu alım gücü falan bırakın bu lafları..
    Araç ve konut fiyatlarına bi bakın gıda vs hiç söylemiyorum bile...

Küçük örnekler vereyim Ağustos’ta 300 bine aldığım araç 435 bin tl şuan
    750 ye aldığım ev 1.4m oldu
    İstersen dolar bazında da hesap yapabilirsin.
    Kaybeden herzman biz oluruz bunu unutma... dolar alan bir nebze koruyabilir parasını ama esas olan yatırımdır şaşmaz

Sayfa 910/996 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •