Enflasyon bu ülkede 1-2 yıldır mı var? Haklısın bende istemem zam olsun vs rahatça yaşayayım istediiim araca bineyim ama biz bir Avrupa ülkesi değiliz bunu kabul edemiyoruz maalesef hem ülke olarak hem millet olarak. Üretmiyoruz üretme isteğimiz de yok hep kolay para derdindeyiz. Asgari ücret alan bir çok kişinin elinde son model telefon var. Olmasın mı? Olsun tabi de önce para kazansın ya da üretsin ya da okusun çalışşın vs...ondan sonra hepsinin son modelini alsın kullansın...ama hep özentilik bizim gibi üretmeyen ülkelerde mevcut. Facebook un sahibi bugün işe bisikletle gidiyor mesela bizde olsa uçak kaldırır adam o derece özentilik mevcut. Önce sizden bizden başlayarak zihniyet değişecek sonra büyücez birlikte.
Bugün iktidarı eleştirenlere gülüyorum neden? Halk kendine yakın olan birini seçti normali de bu farklı bir şey bekleyemezsiniz....
Dolar-tl ye gelirsek paranın değerini korumak için alıyorum bende en basiti enflasyon karşında erisin istemiyorum 3 kuruşum amma velakin dolar çıktığında göbek atacak kadar da yoksun olmadım. Varsın 7 lirada 10 sene kalsın benim alım gücüm 10 sene sonrada bugünkü gibi olsun...
Forumun eski sayfalarını bir okuyun kimler doların çıkmasından zevk almış ve almaya devam ediyor anlarsınız.
Onlar 1 kuruş çıkınca göbek atan insanlar ama evlatlarının torunlarının geleceğinden gittiğinin farkında değil.
Hiç bir tarihte dolar para kazandırmaz alım gününü korur olay bu.
Trade yapanlara benim gibi bişe diyemem benim için garan alıp satmakla dolar alıp satmak arasında fark yok...
Üretim üretim üretim tek çıkış yolu bu
Yer İmleri