Erdoðan : Dün bakanlarýmýzýn yaptýðý bilgilendirmelerden sonra CHP grup toplantýsýnda sergilenen pespayelik söz konusu zatýn rezil karekterinin artýk iyice bildiðimiz tanýdýðýmýz tezahüründen baþka bir þey deðildir
Erdoðan : Dün bakanlarýmýzýn yaptýðý bilgilendirmelerden sonra CHP grup toplantýsýnda sergilenen pespayelik söz konusu zatýn rezil karekterinin artýk iyice bildiðimiz tanýdýðýmýz tezahüründen baþka bir þey deðildir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : Biz Samanyolu galaksisi diyoruz onlarýn aklý hala samanda , uzay projemiz dünyadaki araþtýrmacýlar tarafýndan da takdirle karþýlanan bu vizyonda adýmýna uzay masalý diyecek kadar küçüldüler .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Ay'a ulaþmak ya da uzaya bir Türk vatandaþýný göndermek gibi hedefler, emin olun yalnýzca birkaç adým ötemizdedir
Selamlar kardeþlerim
Epeydir yazamamýþtým. Umarým herkes saðlýklýdýr. Saðlýktan gerisi boþ iþ.
Dolar 8.25 tl civarý iken büyük balonu þiþirdiler, yeri 6.50-6.70 arasý olmalý benim matematiðe göre diye, defaeten belirtmiþtim. Tepeyi kimse bilemez, ben de bilemem, 8,25 den 8,50 lere kadar gitmiþti. Þu an 6,98 civarý. Balonun büyüðü sönmüþ, çok cüzzi bi kýsým var, ince bi dudak payý. Ecnebilerin, Fair price dedikleri makul fiyat benim hesaplamamda 6,50-6,70 arasý çýkýyor , illa ki oralara gelir mi bilemem, daha da aþaðý gider mi onu da bilemem. Benim matematikte çýkan bu..
Tüm godoman yerli aracý kurum analistleri vs ler tvlerde ya da raporlarda 7.20 altý yok diyorlardý))) yok teknik analize yok mekanik analize göre vs)) masallar masallar
—-///
Altýn için 2050$ civarý , altýný dünyada 750$ çýkaran ülkelerde var, 1000$ çýkaran ülkeler de. Bu yüzden 2000$ lý 1900$ li fiyatlamalar, bana göre büyük balon yazmýþtým.
Þu an 1770$ civarý.
Altýnýn, ons için Fair price, makul deðeri herkese göre deðiþir. Ben 1500$ lara düþmeden almam. Sizleri bilemem.
Bu virüs le altýný þiþirdiler. Öncesinde de Abd-Çin ticaret savaþý , yok Kuzeykore füze vs güvenli liman masallarý ile þiþirmiþlerdi, hafýzanýzý tazeliyim istedim))
Þimdi aþý yaygýnlaþtýkça, ülke mb ve traderlar satýþa geçti..
Hiç unutmuyorum þu örneði defaeten vermiþtim. Ekonomi bilmem ne TV de,
Eli kolu çok oynayan bi zat, 2000$ a düþtüðünde , yok fibonacci yok teknik mekanik analize göre 1900 $ altý yok
Altýn düþecek olsa, teknik önceden haber verir gibi saçma sapan biþeyler anlatmýþtý..
Buyrun 1770$. Önceden ben haber vermiþtim)))
Neyse;
Þunu asla unutmayýn. Hayatta herþeyin bir maliyeti vardýr.
Fiyatlar; spekülasyon ya da manüpülasyona göre þekillenir
Ederler ise: maliyet ve Ekonomik Arz-Talep dengesine göre...iktisadýn 1. Kuralýna göre.
—///
Araba fiyatlarýnda ki büyük balon halen devam ediyor. Orda kýsmi sönme var;
Lakin, fiyatlar ile gerçek ederler arasýnda
Bana göre halen büyük makas var..
—-///
Þirket hisse yatýrýmý yapanlar için de
Þirket bilançolarýný çeyrek çeyrek inceleyin...
Büyüyen ve kar eden bir þirketin fiyatý hep artar
Küçülen ve zarar eden bir þirketin fiyatý ise hep düþer
Bunlara göre fiyatlanmýyorsa, orda manipülasyon vardýr.
Bi zaman sonra, fiyatlar illa ki gerçek ederlere temas eder...
—-///
Para, Altýn.. vs.. bunlar ticarette kullanýlan takas araçlarýdýr. Yatýrým araçlarý deðil
Yatýrým aracý; þirketlerin hisse senetleridir.
Bu klasik geyiðimi yine yapayým))
Þu anda bana göre dünyada bu digital para balonunu þiþiriyorlar. Daha çok þiþer mi ? Patlar mý? Bilemiyorum. Pek anladýðým birþey deðil. Lakin Titan vs den bana göre farký yok. Fair price , kim neye göre nasýl hesaplar, ya da hesaplanýyor, onu da bilemiyorum..
Bu iþi hayatta tutabilmek için ekran kartý vs elenktrik gerekiyormuþ. Bi gün fiþini çekmezler umarým elenktriðin...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Reyis ne olur Turkiyeye dön, dükkaný kapalý olanlarýn analarý...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Erdoðan : Ýllerimizi 4 gruba ayýrýyoruz , Mart baþýndan itibaren düþük, orta , yüksek , çok yüksek olarak ayýracaðýz . Buna göre normalleþme adýmlarý atýlacak
Erdoðan : Restoran, kafeler icin yol haritasý önümüzdeki günde açýklanacak
Yer Ýmleri