Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    1623 Flat
    Ytd
    1622.75 short
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Hangi yöne
    tobul parmak diyorum tabiki düşüş...

yarınki faiz kararının kokusunu almışlardır.

akşama doğru bakalım kim kimi koparacak.

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yarınki faiz kararının kokusunu almışlardır.

akşama doğru bakalım kim kimi koparacak.
    hocam o konuyu biraz düşündüm de ben şöyle değerlendirdim, siz ne dersiniz acaba?

faiz sabit kalsa = beklenti bu şekilde, borsada durum belli ve piyasa şuanki faiz durumunda hareket ediyor, bist patinaj çekiyor, düzeltme beklentisini artırıyor

faiz artsa = borsadan çıkışı iyice artırır, içeride sanayi tarafında olan faiz sıkıntısı daha da büyür

faiz düşerse = uzun süre sıkı politika devam edeceği söylendi, bunu yapmamalılar, yaparsalar bugüne kadar ki işler tersine döner.

hangisi olursa olsun yüksek olasılık borsada satışa neden olur gibi geliyor, yani sebep = sonuç ilişkisine bağlanıp dayanak gösterilip borsada satışlar gelecek.

Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    hocam o konuyu biraz düşündüm de ben şöyle değerlendirdim, siz ne dersiniz acaba?

faiz sabit kalsa = beklenti bu şekilde, borsada durum belli ve piyasa şuanki faiz durumunda hareket ediyor, bist patinaj çekiyor, düzeltme beklentisini artırıyor

faiz artsa = borsadan çıkışı iyice artırır, içeride sanayi tarafında olan faiz sıkıntısı daha da büyür

faiz düşerse = uzun süre sıkı politika devam edeceği söylendi, bunu yapmamalılar, yaparsalar bugüne kadar ki işler tersine döner.

hangisi olursa olsun yüksek olasılık borsada satışa neden olur gibi geliyor, yani sebep = sonuç ilişkisine bağlanıp dayanak gösterilip borsada satışlar gelecek.
    yapılması veya olması gerekenden bağımsız olarak fiili yönetim durumunu değerlendirirsek:

mevcut durumu çok fazla etkilemeyecek bir karar gelebilir. mesela aynı kalabilir veya sembolik artış-azalış olabilir. bu zaten borsada trend değiştirecek bir etki yapmaz. hükümetin finanse ettiği inşaat sektörü yüksek faizi pek sevmez.

asıl döviz kurlarına arz-talep nasıl olacak? mb hangi seviyeden alımlara başlayıp açığını kapatacak? bu daha önemli olabilir.

ytd.

6. faizi indiremezde çıkaramazda bu kadar net...

ölüyle fazla oynamıcaksın abdest bozar yoksa..

7. Gene uyuza bağladı pala.... La sür şunu yukarı Bi 1650 üstüne sabitle artık.... Ondan sonra oynamaya devam et...

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

8.  Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    1622.75 short
    Ytd
    1618.25 flat
    1618 long
    Ytd

Sayfa 303/1002 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız