Sayfa 72/531 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. ECILC de bir telegram grubu kurmuslar 1200 kişi yi bulmuş bu bana mağdurlar kulübü gibi geldi korkuttu açıkçası satışta 1.2 milyon satıcı alıcı 550 000 isteyene ilacı veriyorlar ilaç durumunu tehlikeli bulmaya başladım 8 4 üstü tutunamiyor oğuz Atay'ın Tutunamayanlar I gibi ne yapacam bilemedim doğrusu

mery' nin aldığı 1.251m hisse cıty'e gitti

mery dünde 240 almıştı, bugün 486k artıda
    iyi gidiyoruz
    alsınlar alacaklarını, fiyatlama işi fazla sürmez.
    Son düzenleme : koçari; 17-02-2021 saat: 13:36.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    ECILC de bir telegram grubu kurmuslar 1200 kişi yi bulmuş bu bana mağdurlar kulübü gibi geldi korkuttu açıkçası satışta 1.2 milyon satıcı alıcı 550 000 isteyene ilacı veriyorlar ilaç durumunu tehlikeli bulmaya başladım 8 4 üstü tutunamiyor oğuz Atay'ın Tutunamayanlar I gibi ne yapacam bilemedim doğrusu
    Başka zıplayabilecek hisse bulabiliyorsan no problem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
    Yok walla parkme olabilir diye düşünüyorum
    ama parkme de senin ve seninle alan birkaç arkadaşa bile oynuyor olabilirler diye düşünüyorum açıkçası pek çok hissede satıştan aldığın ve fazla olmasada biraz da toplu aldığın zaman üstüne gidiyorlar artık adamların zenginliği zaten bizi soymakla oluşmuş
    merak etmeyin abi ben daha henüz giriş yapmadım. hele ben gireyim bak o zaman nasıl üstümüze oynuyorlar, o zaman görürsünüz.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    merak etmeyin abi ben daha henüz giriş yapmadım. hele ben gireyim bak o zaman nasıl üstümüze oynuyorlar, o zaman görürsünüz.
    Tereciye tere satmak gibi olacak selim abimde grafik güzelleşiyor, maximum bu hafta buralarda tutabilirler fazla tutamazlar
    elini çabuk tutsan iyi edersin bence.

Yanlış anlamayınız ben özelden bu tür yazmam, ömer ve alyel hanım ayrıcalıklılar.
    zaten alım miktarları tahtayı etkilmeyeceğini bildiğimden ferahım.

6. Hangisi olduğunu bilmediğimden alintilanan gönderilerin hepsini sildim SPK ile mi ilgili bilmem ama herneyse

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Selim Bey ben sizi bir an sanki çok genç zannettim her nedense 😁 kusura bakmayın.

Inşallah buyrun dostların yüzü gülsün .🙂

Hangisi olduğunu bilmediğimden alintilanan gönderilerin hepsini sildim SPK ile mi ilgili bilmem ama herneyse
    eyw
    spk ile alakası yoktu, vesvese dedimya, bomboş bi gönderiydi.

Sayfa 72/531 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •