Teknik ve temelde bu kadar olumlu beklentiye rağmen burada olmasını fırtına öncesi sessizlik diye yorumluyorum.belki de ekleme yapmak için bunlar son fırsatlar.
vergi dairesine sunulan la konsolide arasında fark çıkabilir fakat durum bu ! konsolide 11.03.2021...
geçen yıl ki beyanında 500bin kar yazmış...bu yıl 4.2m kar beyan etmiş daireye...mühim olan konsolideler...bu arada içerik incelendiğinde faaliyet gelir giderleri aşağı yukarı aynı sadece geçen yıl faaliyet dışı zararı çok fazla iken bu yıl fallyet dışı kar zarardan fazla yazmış...
![]()
Son düzenleme : illim; 17-02-2021 saat: 18:40.
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Bu arada 2019 3. çeyrek 12.5m. zarar açıklarken 2019 yıl sonu vergi beyanında 500bin kar açıklamış ve 2019 yılı konsolide raporda 1.3m. kar açıklamış. 2020 3. çeyrekte 10.8m zarar açıklarken şuan 2020 yıl sonu vergi dairesine 4.2m kar açıklamış...2019 sonuçları ile karşılaştırdığımda bu durumda 2020 yıl sonu konsolide kar beklentim 10-15m. arası açıklanması yönünde...bakalım 11 marta kadar nasıl bir sonuç çıkacak...temel verilerde bir sancı gözleniyor henüz tahtaya yansımasada...
Yer İmleri