Bu arada ÝHA YA Ortaklýðý %87 ,12 de gazetedeki payýndan geliyor.YTD.
Bu arada ÝHA YA Ortaklýðý %87 ,12 de gazetedeki payýndan geliyor.YTD.
Ýhlas gazete bedelli bölünürse 620 m para giriþi olacak tabi ki 300 m nu ihyay karþýlayacak,gazetenin bugünkü deðeri 690 m artý 620
1310 m piyasa deðeri olacak.%48 ihyayýn yani 625 m deðer yapýyor.Ýhyay bugün 504 m.Sözün özü iþtirakindeki payýndan düþük kalacak.ÝHA anýn %87 si de onun.Bir de ana Þirketi var.Bu seviyeler bu senet için ucuz ancak spek senedi baskýlýyor ben þahsen bugün takibe aldým ve 1.07 ye tekrar gelirse oradan yüklü alým yapacaðým.Yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu grubun speklerinin ******** olduðuda herkesçe biliniyor.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Sn.Ýllim arada hissenin teknik analizini yaparsanýz forum sayenizde bilinçlendirilmiþ olur.Ben þahsen yararlanýyorum.Teþekkürler.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yer Ýmleri