kimseye hakaret yok nereden çıkartıyorsunuz ön yargılardan kurtulun önce okuduğunuzu anlayın lütfen
heykelcilik dinimize uygun değil ben hoşlanmıyorum kimin olursa olsun sevmiyorum
ister Atatürk olsun ister Fatih Sultan Mehmet Han olsun farketmez.. şahsi görüşüm beni bağlar, buradan nasıl bir hakaret çıakrtıyorsunuz anlayamadım..
50% kapasite ile acilma karari cikar sanirim...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
20 sene değil 20 yüzyıl da olsa o ettiği kelimelerin izahı olamaz benden uzak dursun kime yakın olursa olsun,
önce insan olmak lazım burada farklı fikirler olmasına saygı duyulması lazım, tabi burası beğenirsin beğenmezsin o ayrı
Bu ülke kimsenin babasının malı değil, hepimiz şehit verdik, canımızı almadan da kimse elimizden alamaz..!
ATATÜRK düşmanı hiç bir fikre saygı duymuyorum.
Maalesef her trolde bi heykel lafıdır dolaşıp duruyor. Hepsine aynı yerden saldırın mesajı verilmiş gibi. Kuşlu sitede de aynı türden bir sürü mesaj görüyorum.
Dinimizde yasak demiş de, sıkıntı şu, bu ülke kabul edin etmeyin şuan laik bir ülke. Dini yasaklar ile ülke yönetilmez, din insanların kalbinde vicdanındadır.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri