kimseye hakaret yok nereden çýkartýyorsunuz ön yargýlardan kurtulun önce okuduðunuzu anlayýn lütfen
heykelcilik dinimize uygun deðil ben hoþlanmýyorum kimin olursa olsun sevmiyorum
ister Atatürk olsun ister Fatih Sultan Mehmet Han olsun farketmez.. þahsi görüþüm beni baðlar, buradan nasýl bir hakaret çýakrtýyorsunuz anlayamadým..
50% kapasite ile acilma karari cikar sanirim...SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
20 sene deðil 20 yüzyýl da olsa o ettiði kelimelerin izahý olamaz benden uzak dursun kime yakýn olursa olsun,
önce insan olmak lazým burada farklý fikirler olmasýna saygý duyulmasý lazým, tabi burasý beðenirsin beðenmezsin o ayrý
Bu ülke kimsenin babasýnýn malý deðil, hepimiz þehit verdik, canýmýzý almadan da kimse elimizden alamaz..!
ATATÜRK düþmaný hiç bir fikre saygý duymuyorum.
Maalesef her trolde bi heykel lafýdýr dolaþýp duruyor. Hepsine ayný yerden saldýrýn mesajý verilmiþ gibi. Kuþlu sitede de ayný türden bir sürü mesaj görüyorum.
Dinimizde yasak demiþ de, sýkýntý þu, bu ülke kabul edin etmeyin þuan laik bir ülke. Dini yasaklar ile ülke yönetilmez, din insanlarýn kalbinde vicdanýndadýr.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri