Sayfa 318/1002 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Sevgili Cautionary,

Dünde benzer birşey yazdınız...
    Burada 3 arkadaş biraz da espri katarak yazdık, nitekim ben ve bir arkadaş dün kapattığımızı yazdı...
    Kaldı ki hisse açılışta tavanlayıp fırsat vermemezlikte yapmıyor...
    Ben kendi adıma az zararla ayrıldım ki 10 dakika beklesem ciddi karda yazabilirdim...

Fakat beni rahatsız eden buraya gelip ne oldu, nasılsınız?, nasıl gidiyor delikanlılar tarzı yazılar...
    Benim yaptığım kendi adıma şu-bu cesareti değil hele ego hiç değil...
    Basitçe deneme...
    Ego aranacaksa kurulan cümlelere bakmak kafi...
    Dün bir arkadaş yazmıştı hatırlayamadım, buraya poz falan yazmaya gerek yok, boş muhabbet iyidir..
    Olmazsa poz yazanlara laf atıp zaman geçiririz...
    Yanlış yapılıyor, yanlış bulduğum şeyi eleştirmem kadar doğal bir şey olamaz.

Dediğini, ben yıllardır diyorum zaten, pozisyon yazmayın arkadaş. Yazılan pozisyonun, yazan ve okuyan dahil kimseye faydası yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    gram altın 398 oldu.Adım altın düşmanına çıktı.480 iken'' ons 1500 olmadan asla almam ''dedim.Kuyumcu esnafı tüm sermayeyi altına yükleyince bana sarmıştı.Teknik,muhakeme nedir bilmeyen herif böyle çarpılır.

bu milletin sıkıntısı CAHİL GÜVENİDİR.

PANDEMİ biter,güvenli liman işi sona erer.FİBONACCİ vs..nerede kime anlatıyorsun..Mahalle esnafı babından alıma geçmiş.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    gram altın 398 oldu.Adım altın düşmanına çıktı.480 iken'' ons 1500 olmadan asla almam ''dedim.Kuyumcu esnafı tüm sermayeyi altına yükleyince bana sarmıştı.Teknik,muhakeme nedir bilmeyen herif böyle çarpılır.

450 üzeri maliyetli o kadar fazla kişi var ki gram altında, müthiş. Çoğu da 550Tlyi gördükten sonra düşerken 500Tl üzerinden alıp aşağı düştükçe daha da fazla mallanarak maliyet düşürmeye çalışanlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    APS rekor.ve daha başka argumanlara binaen herif uzlaşmaya short gider diye düşündüm ama olmadı.40 günden fazladır genelde short-flat gittim.

eğer herif short ise kalan 7 iş gününde çok sert düşmeli...belli olmaz ama sanki bu olasılık zor.

senaryom 17 şubat 2021

-agresif yabancı çıkışı ve takas erimesi var.Ama bunlara rağmen gaplerle ve kademe alım-satım oyunu ile endeks sürekli para çıksa bile ralliye devam edebilir.MART-TEMMUZ çıkışında da yabancı takası ve durumu böyleydi ama %50 ralli oldu.

-herif long ise vadeyi en yüksekten kapatır.mesela bıst100 1600-1620 gibi.

uzlaşmaya gider..derken martın ilk haftası,hızlı aps artışı(short açmak) ve arkadan sert düşüş.

bu hareketin karşılığı zirveden %20 sert düşüş olmalıdır..ama bakalım olacak mı?

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

PANDEMİ biter,güvenli liman işi sona erer.FİBONACCİ vs..nerede kime anlatıyorsun..Mahalle esnafı babından alıma geçmiş.
    Parayı 3'e bölecem. 350 civarı altın almayı düşünüyorum. Ettiğim karlarla...Biraz da gümüş.
    6,6 gelirse biraz döviz çok değil ama.

Birazda borsada olacak tabi.
    Gübreye bulaştık biliyorsun. Cebelleşiyoruz. 300-500 yeter günlük.

Mart ayından itibaren normalleşme adımları atılacak. İllerin durumuna göre yerinde yönetim. Bu durum borsaya satış getirir mi?

Ev ve araç piyasasının durgunluğunu ev ve araç için ayırdıkları parayı dolar ve altına yatıranların düşüş yüzünden zararlarını realize etmek istememelerine bağlayanlar var. + Faiz oranı artışı elbette.

7.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    450 üzeri maliyetli o kadar fazla kişi var ki gram altında, müthiş. Çoğu da 550Tlyi gördükten sonra düşerken 500Tl üzerinden alıp aşağı düştükçe daha da fazla mallanarak maliyet düşürmeye çalışanlar.
    Bende de var 430 ort. maliyet gram altın,Düştükçe alıp ortalamayı düşürmeye çalışıyorum, bugün almadım ama yarın az bişii daha alacam, boyna düşüyo arkadaş nedir bunun derdi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 318/1002 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •