Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Bitcoin 52bin usd olmuş
Yarın Sasa da 2. Şortiyi basacağım... 50 olursa 3. Şorti... Porföyün yüzde 2,5 u gibi başladıydık. Yüzde 35 e yolu var...
Hayır ben sasa short yapılmaz derken, hisseyi çok seviyorum sanılmasın...en nefret ettiğim şirketlerden biri..bademspor patron, ballı imtiyazlar, teşvikler...sonra hisseyle oynayan patron, eş-dost ve yancı aracı kurumlar...iğrenç bir düzenek kurulmuş.
fk 100 ü geçmiş..yok yatırım yapıyormuş, yok ciro çok artacak vs..yahu ciro 10 a katlayacaksa 10 senede, bunu zaten fiyatlamış çoktan..10 sene sonrayı şimdiden fiyatlıyor yani...ve bu hisseye hala pahalı diyemiyor kurum analistleri...herkes, mamadan pay kapma derdinde.
bu hisse tarihi zirvesindeyken, 20 tl lerde, şirket geri alım açıkladı...sanki çok düşmüş gibi, fiyata destek olacak! zaten 20 tl den topuklama hareketini bu geri alım ile başlattı...bahse girerim piyasadaki lotların yarısı patron-eş-dost tayfasındadır..hisse yükselişinden elde ettiği karı, şirketin geride kalan %85 hissesinden elde edemez.
neyse..umarım, güzel bir şelale düşüşü yapar, hak etmediği yerlerde duramaz...ama önüne gelen shortlarsa, düşeceği varsa da düşürmezler.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Aha bizim lonkler okur mu yoksa gece gece güzel alıyor nogmissiz
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda en çok ilgi bu tür hisselere yöneliyor ve yönlendiriliyor...Bitcoin bile bu hisselere yetişemiyor....Ne yazıkki ilerde hesap kitap bilmeden bu hisselere giren on binlerce vatandaşın ahlarını çok işiteceğiz...0.50 pddd sahip işbankın yüzüne bakan yok..arçelk, kochol, aselsan, sahol, ykbn gibi pek çok sağlam hisse sürünüyor..
Yer İmleri