Altın almak çok salakça bence kilosu 400 bin lira. kozal alırım kilosunu 150 binden almış olurum çünkü kilosunu 150 bine çıkarıyor.. Altın fiyatları düşse bile bu sene 1.5--2 milyar faiz gelirimiz olacak. Şu an 6.5 milyardan fazla nakit var. Her ay toplanan para faize yatıyor bunu da hesap edin elinize kahvenizi alın ve keyfinize bakın.
Son düzenleme : yasemin5566; 17-02-2021 saat: 23:09.
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Açığa satış tehlikelidir bir anda her şeyini kaybedebilirsin. 2008den bir örnek
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...betti-10381965
Financial Times gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz ay Porsche’nin VW’deki hisselerini yüzde 42.6’ya çıkarmasının ardından yüzde 75’i hedeflediğini açıklamasıyla birlikte, uçuşa geçerek iki günde üç kat değer kazanan VW hisselerinin hedge fonlardan sonra bir başka kurbanının da Almanya’nın önde gelen işadamlarından Adolf Merckle oldu. Forbes dergisine göre 9.2 milyar dolarlık servetiyle Almanya’nın en zengin beşinci kişisi olarak gösterilen Merckle, VW’i bir anda 370 milyar dolarla dünyanın en değerli şirketi haline getiren hisse hareketinden önce hedge fonlar gibi açığa satış yaptığı için büyük zarar etti. Haberde, Almanya’nın en büyük jenerik ilaç şirketi Ratiopharm başta olmak üzere birçok şirketten oluşan aile topluluğunun patronu Merckle’nin VW hisselerinden yazdığı zararı karşılamak için 40’dan fazla bankanın yer aldığı bir konsorsiyumla kredi görüşmeleri yaptığı kaydedildi.
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydın herkeseeeee .. Bir kaç kişi var yada tek kişide olabilir iki niki kişiliği oynayan bir de aptamil var ayağı çabuk jayıp aldanan o nlara ezel deli ezel kötü ezel cahil yok ezel topiğin baş yorumcusu olmak istiyor. bir 06ank iki arpacı 42 miydi 44 mü. Diğer son yorumlar ı yapanları tenzih ederim. Arkadaşlar gardaşlar bakın bunlar beni yönetime şikayet etti bu son söylediklerinizi söylüyorum diye yok yere bana ceza bile aldırdılar yetmedi bir de bununla aleni övününce arpacı yı yönetime bildirmek durumunda kaldım o kayboldu bu seferde 06ank aynı şeye devam ediyor.!
Yani abuk subuk şeyler sağduyulu, iyi yürekli kimseyi bunlarla meşgul etmek istemem ama oluyor bu zalimlik saçmada olsa.!
Yahu burada benim kadar açık şekilde görüş belirten bir tek kişi varmı? Bende birilerini zorlayacak böyle saçma şeyler le uğraşacak bir belirti varmı? Ha samimi olunmaz onu anlar kızarım. Tepkimide koyarım. Yani daha çok bu bana yapılan saçma saldırıları herkes bilsin ona göre davransın diye açıklama gereği duydum. Ben kimseyi etkileme amaçlı bir şey yapmam. Çünkü doğru doğru kişinin peşinden gider.. !
Böylece kötü sözde sahibine kalır! Aslında bunlar bana ta Sarkuysan topiğinden taktılar. Çünkü kısa sürede dediklerime gelmelerini gururlarına yediremediler. Neyse abuk subuk şeyler.. Dediğime geldinizmi şimdi derdim öyle iddia edilen gibi biri olsam. Bana ne ya herkesin kazandığıda görüşüde kendine..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Abuk subuk iki cümle yazıp kendisini Baş Yorumcu gören hasta ruhlu Ezel;
Senin saldırılarına ve boş boş konuşmalarına madde madde cevap verdim. Ama boşa. Sana laf tesir etmiyor.
Azıcık da adam olmayı dene. Sen hastasın. Bizleri de hasta edeceksin. Seninle aynı kağıtta olup hasta olmamak için bu kağıdı sattım çıktım. Sen debelen dur.
Sen ceza aldığında insanlar mutluluktan uçtular nefes aldılar.
her görüşe çatmak zorunda mısın.? Hastasın. artık bunu kabul et ve acele doktora git.
Burda sana katlanmak zorunda kalan Tüm arkadaşlara sabır ve sağlık diliyor kandillerini kutluyorum.
İnşallah hastalanmadan bol kazançları olur.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Yer İmleri