Sayfa 242/1002 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

1. Forumdan uzak kaldığım dönem dedemi kaybettim. 90 aşına merdiven dayamıştı. Allah rahmet eylesin. Cenazesine gidemedim biraz moralsizdim o yüzden.

Onun dışında uzun zamandır takip ettiğim "a benim arzu gızım"a bir süre önce 25,60 liradan girmiştim. Biraz süründürdü ama hareketi başladı. Esen hanımda yaptığım hatayı yapmadım bu sefer. Sıktım dişimi. Bugün de biraz ekleme yaptım.
    İşmen beyefendi zaten göz bebeğimiz. Her zaman portföyün ağa babası olacak.
    Onun dışında nalet pistondan zararımı kurtaramadım ve bugün itibariyle zarar ile çıktım. Çünküm ULUUN'u takibe aldım. Hem geçenlerde %126 bedelsiz sermaye arttırımı başvurusu yaptı hem de dün Söke Un'a ortak olmak için yada tamamını satın almak için görüşmelere başladığını ve bunun hakkında gizlilik sözleşmesi imzalandığını duyurdu. Bu satınalma gerçekleştiğinde yanlış anlamadıysam en büyük un üreticisi konumuna gelecekler. O yüzden ufak bir zararda olan POLTK'larımın tamamını yada yarısını satıp ULUUN'a giriş yapmaya meyilliyim.

Son durum itibariyle;
    ISMEN
    ARZUM
    POLTK
    Portföy durumum. ULUUN kenardan göz kırpıyor oyuna alınmak için.

2. Başınız sağ olsun...

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Forumdan uzak kaldığım dönem dedemi kaybettim. 90 aşına merdiven dayamıştı. Allah rahmet eylesin. Cenazesine gidemedim biraz moralsizdim o yüzden.

Onun dışında uzun zamandır takip ettiğim "a benim arzu gızım"a bir süre önce 25,60 liradan girmiştim. Biraz süründürdü ama hareketi başladı. Esen hanımda yaptığım hatayı yapmadım bu sefer. Sıktım dişimi. Bugün de biraz ekleme yaptım.
    Onun dışında nalet pistondan zararımı kurtaramadım ve bugün itibariyle zarar ile çıktım. Çünküm ULUUN'u takibe aldım. Hem geçenlerde %126 bedelsiz sermaye arttırımı başvurusu yaptı hem de dün Söke Un'a ortak olmak için yada tamamını satın almak için görüşmelere başladığını ve bunun hakkında gizlilik sözleşmesi imzalandığını duyurdu. Bu satınalma gerçekleştiğinde yanlış anlamadıysam en büyük un üreticisi konumuna gelecekler. O yüzden ufak bir zararda olan POLTK'larımın tamamını yada yarısını satıp ULUUN'a giriş yapmaya meyilliyim.

Son durum itibariyle;
    ISMEN
    ARZUM
    POLTK
    Odabasim basiniz sagolsun.
    Daha gencsin
    Yaslandikca bu olumler sana olagan gelecek
    Ulu ya cok guvenme derim

Alıntı Originally Posted by harunlu Yazıyı Oku
    Bende Akbank Garanti fonlarına takıntıliyim
    Abartmayayım diye onları saymamıştım. aslında onlar da aynı. madem kesenin ağzını açtık. TEB de kendini bi bok sanmasın ismini saymadık diye

5.  Alıntı Originally Posted by ceteris Yazıyı Oku
    Başınız sağ olsun...
    Sağolun üstadım. Dostlar sağolsun.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Odabasim basiniz sagolsun.
    Daha gencsin
    Yaslandikca bu olumler sana olagan gelecek
    Ulu ya cok guvenme derim
    Ölümler zaten bana olağan geliyor oynak beyim. "Yaşlılar sıra sıra, gençler ara sıra." derler duymuşsundur.
    Uluyu takip ediyorum. Biraz izleyeceğim ondan sonra karar vereceğim.

Odabasi sana bir siir yazdim geliyor

Yuru be borsa endemini goreyim
    Tavansiz gecen gunlerin ejdadini seveyim
    Sen nesin yuzde bir veya ikiye tamah edeyim
    Kadifeyide seveyim konyayi da seveyim

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Forumdan uzak kaldığım dönem dedemi kaybettim. 90 aşına merdiven dayamıştı. Allah rahmet eylesin. Cenazesine gidemedim biraz moralsizdim o yüzden.

Son durum itibariyle;
    ISMEN
    ARZUM
    POLTK
    başınız sağolsun

Sayfa 242/1002 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •