Sayfa 61/375 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 2996 madde; 481 - 488 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by Doctors finance Yazıyı Oku
    Çok belli idi;134.50den 145.10 git, Sonra ver acıga millet panik olsun135.2’ e kadar silkelensin. Yani göstere göstere bu tokatı attılar. Ama bana göre tekrar önümüzdeki günlerde 152 hedefine gidecektir. Rezerv artış haberini (1.2 milyon ons)Reis yarın acıklarsa , gaz rezervinde de artış dedikodusu da var. Hersey tekrar olumluya dönebilir. Panik yapmayın. Satanlar tekrar alıma gelecektir. Ytd
    Hatırlatayım, Benide yanılttı155 ‘ e gitti. Şimdi beklemedeyim , İLK düşündügüm seviye 142 TL idi. Geldi.Gram Altının’ ın 400 TL altına gelmesini bekliyorum. (385-390 TL). USD’ ninde 6.85 altına tekrar gelmesini bekliyorum. DAX , DOW, SP500 ‘ünde düzeltme yapmasıyla; bizim de Endex’ in 1500 de durup durmayacagını gormemiz gerekir. Birde Amerikan 10 yıllık faizleri izleyin. 1.30 civarında. Yani bir sürü veri takibi yapın. Tüm olumsuzluklar oluşursa; tekrar 122-136 BANDINA gelebilir.Hersey olumlu giderse; 155-175 TL ‘ ye gider. Ytd. Kişisel fikirlerim. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Abuk subuk iki cümle yazıp kendisini Baş Yorumcu gören hasta ruhlu Ezel;
    Senin saldırılarına ve boş boş konuşmalarına madde madde cevap verdim. Ama boşa. Sana laf tesir etmiyor.
    Azıcık da adam olmayı dene. Sen hastasın. Bizleri de hasta edeceksin. Seninle aynı kağıtta olup hasta olmamak için bu kağıdı sattım çıktım. Sen debelen dur.

Sen ceza aldığında insanlar mutluluktan uçtular nefes aldılar.
    her görüşe çatmak zorunda mısın.? Hastasın. artık bunu kabul et ve acele doktora git.

Burda sana katlanmak zorunda kalan Tüm arkadaşlara sabır ve sağlık diliyor kandillerini kutluyorum.
    İnşallah hastalanmadan bol kazançları olur.
    Sayın Arpacı55,

Pireye kızıp yorganı yakmayın derim.
    Bu vaka KOZAL'a yeni geldi. 2020 nin son aylarında. Bu hasta vakasından yıllar önce KOZAL'da idim.
    İpeke, kozaa, kozal ortaklık yapıları gereği aynı grup hisseleri. Asıl karları altın faaliyetinden KOZAL'dan kaynaklanıyor.

Koza davetiye, ipek matbaacılık borsada işlem görürken de küçük miktarda almışlığım vardı.
    Petrol işinde olduğum için mesleğim gereği ipeke ye yöneldim. İlk petrol kuyusunu açtıklarında takip ediyordum ama almamıştım.
    Sonra da aldım. Hep de oldu. Bir ruh hastası gelip sağa sola sataştı diye de çıkmam da satmam da. Hele de formu hiç terk etmem.

Hisse.net de sadece borsa değil emlak piyasası takibi de yapılır. Yıllar önce o sayede tanıştım. Çok yararlı bir site. Bir psikojik vaka yüzünden hisse.net gibi bir ortamdan çıkılmaz. Memlekette bir zır deli vaka var diye ülke mi terk edilir. Yok öyle.

Ayrıca yazsın yazmasın da diyen yok ama sataşıyor.
    Dalaşıyor. Kimse cevap vermeyince konu bulamayınca milletin atasını ölmüş babasını karıştırıyor.
    Aynı seviyeye inip anasını alıp şurda lafın içine konuya sokacağız. Yakışmaz. Ayıp.
    Hasta.

3.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Günaydın herkeseeeee .. Bir kaç kişi var yada tek kişide olabilir iki niki kişiliği oynayan bir de aptamil var ayağı çabuk jayıp aldanan o nlara ezel deli ezel kötü ezel cahil yok ezel topiğin baş yorumcusu olmak istiyor. bir 06ank iki arpacı 42 miydi 44 mü. Diğer son yorumlar ı yapanları tenzih ederim. Arkadaşlar gardaşlar bakın bunlar beni yönetime şikayet etti bu son söylediklerinizi söylüyorum diye yok yere bana ceza bile aldırdılar yetmedi bir de bununla aleni övününce arpacı yı yönetime bildirmek durumunda kaldım o kayboldu bu seferde 06ank aynı şeye devam ediyor.!

Yani abuk subuk şeyler sağduyulu, iyi yürekli kimseyi bunlarla meşgul etmek istemem ama oluyor bu zalimlik saçmada olsa.!

Yahu burada benim kadar açık şekilde görüş belirten bir tek kişi varmı? Bende birilerini zorlayacak böyle saçma şeyler le uğraşacak bir belirti varmı? Ha samimi olunmaz onu anlar kızarım. Tepkimide koyarım. Yani daha çok bu bana yapılan saçma saldırıları herkes bilsin ona göre davransın diye açıklama gereği duydum. Ben kimseyi etkileme amaçlı bir şey yapmam. Çünkü doğru doğru kişinin peşinden gider.. !

Böylece kötü sözde sahibine kalır! Aslında bunlar bana ta Sarkuysan topiğinden taktılar. Çünkü kısa sürede dediklerime gelmelerini gururlarına yediremediler. Neyse abuk subuk şeyler.. Dediğime geldinizmi şimdi derdim öyle iddia edilen gibi biri olsam. Bana ne ya herkesin kazandığıda görüşüde kendine..
    Ben Sarkuysan da hiç yazmadım. O topikte hiç bulunmadım. İlgim de olmadı.
    Ezelbayraktar sen hastasın.
    Sataşmadan yazı yazamazsın. Pireleniyorsun.
    Ben seni KOZAL da gördüm.
    Boş boş yazdın durdun. Baktın kimse refer etmiyor oralı olmuyor millete laf sokmaya, çıkışmaya başladın.
    Ruh hastası. Millet buraya bilgi sahibi olmaya bilgi paylaşmaya giriyor. Senin gibi boş yazmıyor.
    Boş hasta ezelbayraktar

4.  Alıntı Originally Posted by ank06 Yazıyı Oku
    Sayın Arpacı55,

Pireye kızıp yorganı yakmayın derim.
    Bu vaka KOZAL'a yeni geldi. 2020 nin son aylarında. Bu hasta vakasından yıllar önce KOZAL'da idim.
    İpeke, kozaa, kozal ortaklık yapıları gereği aynı grup hisseleri. Asıl karları altın faaliyetinden KOZAL'dan kaynaklanıyor.

Koza davetiye, ipek matbaacılık borsada işlem görürken de küçük miktarda almışlığım vardı.
    Petrol işinde olduğum için mesleğim gereği ipeke ye yöneldim. İlk petrol kuyusunu açtıklarında takip ediyordum ama almamıştım.
    Sonra da aldım. Hep de oldu. Bir ruh hastası gelip sağa sola sataştı diye de çıkmam da satmam da. Hele de formu hiç terk etmem.

Hisse.net de sadece borsa değil emlak piyasası takibi de yapılır. Yıllar önce o sayede tanıştım. Çok yararlı bir site. Bir psikojik vaka yüzünden hisse.net gibi bir ortamdan çıkılmaz. Memlekette bir zır deli vaka var diye ülke mi terk edilir. Yok öyle.

Ayrıca yazsın yazmasın da diyen yok ama sataşıyor.
    Dalaşıyor. Kimse cevap vermeyince konu bulamayınca milletin atasını ölmüş babasını karıştırıyor.
    Aynı seviyeye inip anasını alıp şurda lafın içine konuya sokacağız. Yakışmaz. Ayıp.
    Hasta.
    Sayın ank06 çok teşekkür ederim.
    Sattım çıkıyorum derken Kozalı ı ve bu topiği bırakıyorum. Yüzlerce kağıttan Başkasına geçiyorum.
    Burda o kadar bilgili, tecrübeli, çok güzel analiz yapabile arkadaş var. Bunları okuyup faydalanmak istiyorum ama bu kindar Sapık hiçbirşeye fırsat vermiyor.
    Sataşma, kavga ve sapık görüş okumaktan bıktım, adam hasta Baş Yorumcuymuş. Ne demekse.
    Şu mübarek günlerin hürmetine Allah Islah etsin.
    Neyse.
    Burdaki değerli Arkadaşlara sağlık ve mutluluk dolu bol kazançlı günler diliyorum. Başka topiklerde karşılaşmak ümidiyle Hoşçakalın.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

5. Grup davranışları Ruprecht, "biz kendimizden başkasını tanımayız" Dikkat ettinizmi zaten kimse kimseyi önemsemiyorki. Çoğu kişi fi tarihindeki iletisini alıntı yaparak yorum yapıyor. Narsistleşmiş grup. Ötekini değersizleştirme, iyiyi zayıf görme, nesnesiz yaşam yani pre şizofreni. Ve bunun normalleşmesi..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Sayın ank06 çok teşekkür ederim.
    Sattım çıkıyorum derken Kozalı ı ve bu topiği bırakıyorum. Yüzlerce kağıttan Başkasına geçiyorum.
    Burda o kadar bilgili, tecrübeli, çok güzel analiz yapabile arkadaş var. Bunları okuyup faydalanmak istiyorum ama bu kindar Sapık hiçbirşeye fırsat vermiyor.
    Sataşma, kavga ve sapık görüş okumaktan bıktım, adam hasta Baş Yorumcuymuş. Ne demekse.
    Şu mübarek günlerin hürmetine Allah Islah etsin.
    Neyse.
    Burdaki değerli Arkadaşlara sağlık ve mutluluk dolu bol kazançlı günler diliyorum. Başka topiklerde karşılaşmak ümidiyle Hoşçakalın.

KOZAL ın beklentisi çok:
    - Yüksek karlılığı var. Özellikle KOZAL kaynaklı
    - Rezerv beklentisi yüksek,
    - BAM, İSTİNAF Mahkemesi süreci olumlu bekleniyor, kozalakların hepsini ilgilendiriyor,
    - TMSF de kayyum da, Varlık fonuna devri beklentisi var, devir işlemi Algı olarak en azından şirket için olumlu düşünceler var olduğunu gösterir ki geçmişteki olumsuz Çukurova Kepez örnekleri gibi negatif yol haritası çizilmeyeceğini gösterir. Ben de zamanında Çukurova ve Kepez de vardı.
    - Özelleştirmesi, satışı, yerli yabancıya satışı gündeme gelebilir,
    - Yeni talipleri çıkabilir
    - Kozalakların ortaklık yapıları, iç içe girmiş puzzle tasfiye edilip sadeleştirme beklentisi hissede olumlu hareket getirebilir
    - daha bir çok beklentisi var
    Borsada bir kural var:
    - BEKLENTİ ALINIR GERÇEKLER SATILIR

O yüzden kıssadan hisse sayın Arpacı55,
    Pireye kızıp yorgan yakılmaz hele hele ki insan tescilli deli ye kızıp KOZAL hiç satılmaz.

Şu ana dek yazdıklarım Temel analiz ile ilgili idi.
    Bunları bu KOZAL topiğindeki veya İpeke, kozaa hissedarları az çok bilirler. Malumun tekrarı gibi oldu.
    Ama maelesef Teknik Analiz bilgilendirme, destek, direnç, TL, $ USD bazlı hedef fiyatları konusunda bilgilendirme olmadı.

Teknik konularda bilgilendirme yapan çok değerli yorumcular da kavga, sataşma ve laf sokma yüzünden yazmaz oldu.

Sağlıcakla kalın

7.  Alıntı Originally Posted by ank06 Yazıyı Oku
    KOZAL ın beklentisi çok:
    - Yüksek karlılığı var. Özellikle KOZAL kaynaklı
    - Rezerv beklentisi yüksek,
    - BAM, İSTİNAF Mahkemesi süreci olumlu bekleniyor, kozalakların hepsini ilgilendiriyor,
    - TMSF de kayyum da, Varlık fonuna devri beklentisi var, devir işlemi Algı olarak en azından şirket için olumlu düşünceler var olduğunu gösterir ki geçmişteki olumsuz Çukurova Kepez örnekleri gibi negatif yol haritası çizilmeyeceğini gösterir. Ben de zamanında Çukurova ve Kepez de vardı.
    - Özelleştirmesi, satışı, yerli yabancıya satışı gündeme gelebilir,
    - Yeni talipleri çıkabilir
    - Kozalakların ortaklık yapıları, iç içe girmiş puzzle tasfiye edilip sadeleştirme beklentisi hissede olumlu hareket getirebilir
    - daha bir çok beklentisi var
    Borsada bir kural var:
    - BEKLENTİ ALINIR GERÇEKLER SATILIR

O yüzden kıssadan hisse sayın Arpacı55,
    Pireye kızıp yorgan yakılmaz hele hele ki insan tescilli deli ye kızıp KOZAL hiç satılmaz.

Şu ana dek yazdıklarım Temel analiz ile ilgili idi.
    Bunları bu KOZAL topiğindeki veya İpeke, kozaa hissedarları az çok bilirler. Malumun tekrarı gibi oldu.
    Ama maelesef Teknik Analiz bilgilendirme, destek, direnç, TL, $ USD bazlı hedef fiyatları konusunda bilgilendirme olmadı.

Teknik konularda bilgilendirme yapan çok değerli yorumcular da kavga, sataşma ve laf sokma yüzünden yazmaz oldu.

Sağlıcakla kalın
    Sayın ank06, bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. İstemediğiniz kişilerle muhatap olmak istemiyorsanız engelleyin abi. Ben öyle yapıyorum. Size göre sorunlu, kötü niyetli kişiler varsa engeli başın rahat edin. Hissede yeniyim. Bilgilendirmelerinizin devamını bekliyorum. Bol kazançlar. Saygılar

8. Arkadaşlar selam,

Bir süredir yakın takip ettiğim ve elimde bulundurduğum bir hisse. Benden çok daha bilgili ve uzun zamandan beri takip eden arkadaşlar beklentileri zaten yazmışlar. Beklentilerin çok dillenmesi biraz can sıkıcı ama kısa zamanda neredeyse %100 yapmış bir kağıda göre topik oldukça sessiz. Bu durumu kağıdın geleceği açısından olumu görüyorum.

Diğer grup şirketlerinden bahsedilmesi hoş karşılanmıyor ama tahtaları dikkatli takip edenler büyük bir elin bu 3 kağıt arasında değişe değişe trade ettiğini görecektir. Bu nedenle diğer kağıtları da takip edip yorum yapan arkadaşları zevkle okuyorum.

Son olarak, yarından itibaren Kozal vadeli işlem kontratlarının teminatına ciddi bir zam gelecek. Teminatı zayıf olan hesapları stoplatmak için aşağı sert hareketler yaşanabilir, dikkatli olmak lazım. Bu beklentiye dayanarak elimdeki hisselerimi satmayacağım ancak beklediğim gibi olursa alttan biraz daha mal alırım.

Bu tarz beklentisi-hikayesi olan hisselerde takas analizi veya teknik analiz yapmak çok anlamlı olmuyor, trade etmeye çalışanları genelde avlıyorlar veya ben beceremiyorum diyeyim. Bu nedenle beklenen haberlerden bazıları KAP'a düşüp gerçek olana kadar hisseyi taşıyacağım. Herkese bol kazançlar.

Sayfa 61/375 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •