Sayfa 579/1040 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Size de iyi geceler sn enki.

2. Sayın enki, teşekkür ederiz. Özellikle değerli madenlerde komplo teorilerinden nasıl uzak kalınması gerektiğini bir kez daha öğrendik. Çok sık olan bir şey değil, yaşadığımız küresel enflasyonun nasıl ilerleyeceğini belkide çoğumuz ilk kez deneyimlenecek.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir ülkenin parasının değerini o ülkenin gücü belirler.Amerikada ilk kurulduğunda avrupanın tüm maceracılarının kaçtığı ülkeydi,kim derdi ki onların parası rezerv para olacak.Çin hakkında daha dikkatle izleyin diye öneririm sn enki.
    Kırılma noktası sermaye çeken ülkeden sermaye ihraç eden noktaya gelmesi olacaktır. Sanırım amerika bu noktaya ilk dünya savaşı sonrasında gelmişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Gece güzel yazılar konular işlenmiş. İkinciye okudum, emeğinize sağlık.

Sayın enki nin yazılarından anladıklarım.

Enflasyon var, küresel anlamda artarak geliyor ve devam edecek.

Ülkeler bunu şuan kayıtsız kalıyor, görmezden geliyor, enflasyon sorununa çözüm bir anda da faiz artışı ile de olabilir, zamana da yayılabilir.

Altında banka yada fiziki ısrarı yapmamış, değinilmemiş, demek ki fiziki diye bir kesin kural yada kanı yok.

Altında komplo teorilerine girdiğinizde işin içinden çıkamazsınız demiş. Bu ürüne bu şekilde bakmayın. Fed'in yada diğer bankaların sahibini aramayın demiş.

Usd basılsa da basılmasa da, önemli bir para birimi olmaya devam edecek demiş.

Özet : Altın kendi zamanını ve saatini bekliyor, enflasyon varsa altının bu zaman ve saati gelecek. Diye anladım.

5. Selamlar. Dolar sisteminin çökmemesi için regulasyonlara bile uyulmamasına otoritelerce müsaade edildigi bir donem yaşıyor olabiliriz. Manipülasyondan milyarlarca dolar cezadan başka bir yaptırım uygulanmayan jp gibi kurumlar acaba fiziki emtianın kaç katı kağıt emtia satiyorlar. Eğer bu limitlere uyulmamasına icazet veriliyorsa bu kısa vadede fiyatları baskılıyabilir.
    Haydut devletin haydut kurumları...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    öyle bir sistem kurulmuş ki seni soyacağız ama nasıl soyulmak istersin dayatması var. veya yatırımını nasıl yapacaksın onun dayatması var. illaki balon sistemlere paranı akıtman için zorluyor. kredi çek borçlan faiz 0. ev al, hisse al, kripto para al ama nakit tutma, faiz vermem negatif faiz veririm parayı al götür. abi enflasyon? enflasyon yok kardeşim, enflasyon yaratmaya çalışıyorum diyorlar ama arkadaş alım gücü tüm dünyada düştü???

eskiden enflasyon yaratıp soymaya çalışırlardı, altın alıp kendini korumaya alırdı insanlar. şimdi enflasyon yokmuş gibi yapıp faizleri negatif tutarak soyup üstüne de altını baskılayıp ceza veriyorlar. baskılamak da yetmediği için elon musk kuklalarına kripto paraları, tesla'yı, mars'a koloni kuruyoruz masallarını anlattırıp parayı belirli yerlere çekebiliyorlar.

Finansal piyasalar döngüseldir.Anlamsız parasal genişlemeler sonunda altını gümüşü patlatır.Bu tarihte defalarca olmuş ispatlı bir olgu.Şu anda ne kadar manipule edilirse edilsin sonuç değişmeyecek.Madem gümüş 27 dolar piyasada fizikisini neden 36 dolardan satıyorsun,neden 8 hafta sonra teslim ederim elimde fiziki gümüş yok diyorsun.Gece saat 3 de ortada kimse yokken aniden hem altında hem de gümüşte yüzde 3 yüzde 4 aşağı basıyorsun.Bunlar artık gülünen şeyler,özellikle amerikada bu işlerden anlayan herkes fiziki gümüşe dadanmış durumda,zincir ilk orda kopacak,sonra olay altına atlayacak.Ben hareket başlayınca günler içinde aniden ne oluyor anlıyamadan gümüşü 33 34 dolarda göreceğimize inanıyorum.Canavarı gümüş kurşunla öldürecekler.))))))))

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Finansal piyasalar döngüseldir.Anlamsız parasal genişlemeler sonunda altını gümüşü patlatır.Bu tarihte defalarca olmuş ispatlı bir olgu.Şu anda ne kadar manipule edilirse edilsin sonuç değişmeyecek.Madem gümüş 27 dolar piyasada fizikisini neden 36 dolardan satıyorsun,neden 8 hafta sonra teslim ederim elimde fiziki gümüş yok diyorsun.Gece saat 3 de ortada kimse yokken aniden hem altında hem de gümüşte yüzde 3 yüzde 4 aşağı basıyorsun.Bunlar artık gülünen şeyler,özellikle amerikada bu işlerden anlayan herkes fiziki gümüşe dadanmış durumda,zincir ilk orda kopacak,sonra olay altına atlayacak.Ben hareket başlayınca günler içinde aniden ne oluyor anlıyamadan gümüşü 33 34 dolarda göreceğimize inanıyorum.Canavarı gümüş kurşunla öldürecekler.))))))))
    Valla abi, ben fiziki alamam, 10 gündür okuyorum. Niyetim haftaya para mevduattan dönüyor, 2 kilo kadar iş bankasından altın almak. Ama gümüşün grafiğini inceledim, 28-30 doları gecerse 46 dolar hemen gelir. Gümüş için banka sayısı sınırlı, kuveyt ve hscb de varmış. Ben yinede bankadan almayı tercih edeceğim. Altın içinde haftaya fiyat ne ise alırım ama sanki 380 dönüş yeri gibi duruyor. Hayırlısı bakalım.

Sayfa 579/1040 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •