Sayfa 254/1002 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Üstad yumuşak yerimizden aşı yapabilirmi diyorsun.[emoji382][emoji382][emoji382]
    Sanmiyorum ilk haftadan sokacaklarini ama tavan serisi olmayacaktir diye dusunuyorum

Kolonyada tam 35 k icerdeyim mk

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Üstad moralinizi bozmak gibi olmasın ama haftalıkta hiç iyi bir mum bırakmıyor 😀😀

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    üstadım ben satış verdim dün biliyorsun gitmedi toplam 31lot (şanslı mı şansız sayımı) yapmıştım. Bende kolonyadan zarardayım diğer kağıtlardanda zarardayım ama seninki çok. inşallah kâr edip çıkarsın.vakbn bugün yüzümü güldürdü ama devamı gelirse tabi.

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Üstad moralinizi bozmak gibi olmasın ama haftalıkta hiç iyi bir mum bırakmıyor 😀😀
    Fuatim o flamayi alir konyaya dikerim
    Lotu az sen rahat ol
    İki tavana kardayim

Alıntı Originally Posted by harunlu Yazıyı Oku
    üstadım ben satış verdim dün biliyorsun gitmedi toplam 31lot (şanslı mı şansız sayımı) yapmıştım. Bende kolonyadan zarardayım diğer kağıtlardanda zarardayım ama seninki çok. inşallah kâr edip çıkarsın.vakbn bugün yüzümü güldürdü ama devamı gelirse tabi.
    Ustadim size de hayirli olsun diyelim

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Kafein Yazılıma zirveden girdim. Patlar mıyız?

7. Sasa froto pahalli olmasina ragmen ralli ustune ralli gidiyor kc sayisi cok artti bu faizler varken yabanci tahvile yoneliyor faizi alip gidiyor, ben de deva ve parsan yuklenmeyi dusunuyordum primlendi ama devami gelebilir ancak jack amcama (jack daniels)danistim cemts yuklenecegim en azindan primlenmemis...

8.  Alıntı Originally Posted by ceteris Yazıyı Oku
    Sasa froto pahalli olmasina ragmen ralli ustune ralli gidiyor kc sayisi cok artti bu faizler varken yabanci tahvile yoneliyor faizi alip gidiyor, ben de deva ve parsan yuklenmeyi dusunuyordum primlendi ama devami gelebilir ancak jack amcama (jack daniels)danistim cemts yuklenecegim en azindan primlenmemis...
    Froto her zaman pahali fiyatlanir

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 254/1002 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •