Sayfa 942/996 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    https://twitter.com/emrahanitas/stat...006780417?s=19

Efsane talkshow'du.
    Eko başkan beynine vermişti o zatın.
    Part 4 de cidden komedi var.Eyvallah eyvallah başka bir laf edemiyor turgay.Ben programın tümünü tek parça neden bulamadım ona şaştım.Halbuki çok seyredilen bir komedi programıydı.

İşte bu kafalar yüzünden imamoğlu 800 bin fark attı.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, havalimanlarında 2020 yılına ait kiraların alınmayacağını, 2021-2022 yıllarında ise %50 indirim uygulanacağını açıkladı.

“Salgın döneminde tüm sektörlerimizin olduğu gibi havacılık uçak sektörümüzün de yanındayız.” diyen Karaismailoğlu, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

- Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından işletilen havalimanlarında 2020 yılı içerisinde düzenlenen ve vadesi 31 Aralık 2021'e ötelenen kira bedeli faturalarına ait tutarlar iptal edilecek.

- 2021-2022 dönemine ait kira bedelleri 2 yıl boyunca %50 indirimli uygulanacak.

- 2021 yılı kira bedellerinde artış yapılamamakla beraber Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ücret tarifesinde de artış yapılmamıştır
    Buraya açmak için üstüne para ödeyip, Atatürk’ü kapatmıştık. Acelen yoksa acele iş yapmayacaksına güzel bir örnek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Buraya açmak için üstüne para ödeyip, Atatürk’ü kapatmıştık. Acelen yoksa acele iş yapmayacaksına güzel bir örnek.

Almanya'yı kıskandırmak için yaptık...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

DHMİ tarafından işletilen diyo başkan
    İga demiyo .
    Yanlış mı okudum? Yorumladım?

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından işletilen havalimanlarında 2020 yılı içerisinde düzenlenen ve vadesi 31 Ocak 2021’e ötelenen kira bedeli faturalarına ait tutarların iptal edileceğini belirtti.

Böylece Kalyon, Cengiz, Limak ve Mapa ortaklığındaki İGA tarafından işletilen İstanbul Havalimanı’nın 1 milyar 45 milyon euroluk 2020 yılı kirası da iptal edildi.

7. Beyler değerinizi bilin,diğer başlıklardaki troller sadece hayın dolarcılar falan ,oh olsun size,dış minnaklar vb kelime dağarcığına sahip ama bizim başlıktaki trol okumuş taklidi yapıyor,aklı sıra abileri gibi doların sonu kötü olacak anlamında içi süslü laflar ediyor bak siz mutlu olun diye komik videolar bile buluyor...

La bir dakika...trolün kalitelisi mi olur en fazla doğan görünümlü şahindir o......

8. Trol diye diye Kasım’dan bugüne %? eridi sermaye üstüne faiz de gitti...piyasayla inatlaşmamak lazım en baştan beri bunu söylüyorum alıcaz zamanı gelince paranın değerini korucaz ama zamanı gelince

Sayfa 942/996 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •