Sayfa 405/1002 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    belki de bu kadar insan aptal olamaz, vardır bir bildikleri, elon musk bile bitcoin alıyor diye düşünüyorlardır. yani en azından çiftlikbanktakiler öyle düşünüyordu.
    2017 sonundaki çılgınlığıda hatırlıyorum..
    Bir eleman le konuştum du o aralar..
    80.000 tl sini 300.000 yapmış..
    Konuştuğumuzda 15.000 kalmış idi..

Bir başka pilatesci hatunda 12.500 dolar koymuş xrp falan o zaman lar meşhurdu..
    500 doları var mış..

2018 şubat idi bunları konuşurken..

bilemedim walla..piyasalarda herkes bana ders vermeye başladı..
    onu al şunu al mesajları geliyor her gün..aldın mı..ben..ı ıh diyince ...sieeee demeye başladılar..
    1-2 kişi sen bok yersin bizde bişi sandık bu işlerin içindeyim dediğinde türünden baktılar..

Bi taneside gençsin nasıl takip etmiyorsun hızlı olmak lazım dedi..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Bir başka pilatesci hatunda 12.500 dolar koymuş xrp falan o zaman lar meşhurdu..
    500 doları var mış..

onu al şunu al mesajları geliyor her gün..aldın mı..ben..ı ıh diyince ...sieeee demeye başladılar..
    1-2 kişi sen bok yersin bizde bişi sandık bu işlerin içindeyim dediğinde türünden baktılar..

bitcoinin bir yerlerde karşılığı olsa elbette en azından bitcoin üzerinden bir akıl yürütme yapılabilir. tabii böyle bir şey yok.

işin gerçekçi tarafına gelirsek, geçenlerde bir makale okudum. meşhur big short filminde canlandırılan michael burry su üzerine yatırım yapmaya başlamış. filmi izleyenler bilir burry 2008 emlak krizini önceden tahmin edip mortgage bonolarını shortlayarak 5 kat kar ediyordu.

yani hakikat sonrası çağ dedikleri tam olarak bu olsa gerek.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

500 doları var mış..

sen de hiç bilmiyormuşsun be hocam. işte onlar alemin en büyük hocaları oldular, artık biz onlardan ders alacağız.. 1 yıl önce çevreme altın - coin - borsa diye söylüyordum ama kimse takmıyordu, şimdi bazıları 8 üzerinden dolar almış, 500 üstünden altın almış, bu fiyatlardan coine girenler var.. dolar ile altın patladı, şimdi sıra coin ve borsada.. coinin komple biteceğini şahsen düşünen birisi değilim, 2017 hareketi olması muhtemel, bekliyorum hayırlısı ile..

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bitcoinin bir yerlerde karşılığı olsa elbette en azından bitcoin üzerinden bir akıl yürütme yapılabilir. tabii böyle bir şey yok.

işin gerçekçi tarafına gelirsek, geçenlerde bir makale okudum. meşhur big short filminde canlandırılan michael burry su üzerine yatırım yapmaya başlamış. filmi izleyenler bilir burry 2008 emlak krizini önceden tahmin edip mortgage bonolarını shortlayarak 5 kat kar ediyordu.

yani hakikat sonrası çağ dedikleri tam olarak bu olsa gerek.
    O michael burry tesla da shortluyordu..en son gme de ismi geçti..alıcı kısımında bu sefer...yani tesla nın patronu ile aynı safta..
    ki bu elon amca shortculardan haz etmiyor pozlarda..gelde çık işin içinden..

o film 2015..su ya yatırım işi de o filmin sonunda geçiyor..aradan 6 sene geçmiş..
    suya nasıl yatırım yapmış ayrıca..

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Pazartesi sabah +1.000 üstü GAP bekleriz..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Pazartesine çok var ama hesabı galı açmak olabilir

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    belki de bu kadar insan aptal olamaz, vardır bir bildikleri, elon musk bile bitcoin alıyor diye düşünüyorlardır. yani en azından çiftlikbanktakiler öyle düşünüyordu.
    bence bu elon muskta geçmişten bu yana bugünün parasıyla 5-10 milyar doalr bitcoin vardı maliyeti belkide 100 doalrlardan fazla değildi piyasaya bi haber saldı elon 3 milyarlıklık bitcoin aldı diye. o aldıysa bizde alırız diyen irsürü uyanık çıktı onlara 50.000 lerden kaktırdı 100 doalrlık bitcoinlerini yarın düşmeye başlasın elon muska sorsalar hani senin 3 milyarlık bitcoinin diye ahan burada duruyor bende zarar ettim diyecek ama belkide 10 milyarlarca dolarlık bircoinini satmış olacak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    O michael burry tesla da shortluyordu..en son gme de ismi geçti..alıcı kısımında bu sefer...yani tesla nın patronu ile aynı safta..
    ki bu elon amca shortculardan haz etmiyor pozlarda..gelde çık işin içinden..

o film 2015..su ya yatırım işi de o filmin sonunda geçiyor..aradan 6 sene geçmiş..
    suya nasıl yatırım yapmış ayrıca..
    evet tesladan zarar etmişti. gamestopu da musk ile beraber longlayıp tozu dumana kattılar yanlış hatırlamıyorsam. makale şu https://www.killik.com/the-edit/why-...ting-in-water/ yatırım hakkında çok fazla detay vermeden genel olarak suyun değerinin artacağını ve yatırım yapmanın mantıklı olduğunu söylemiş.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bence bu elon muskta geçmişten bu yana bugünün parasıyla 5-10 milyar doalr bitcoin vardı maliyeti belkide 100 doalrlardan fazla değildi piyasaya bi haber saldı elon 3 milyarlıklık bitcoin aldı diye. o aldıysa bizde alırız diyen irsürü uyanık çıktı onlara 50.000 lerden kaktırdı 100 doalrlık bitcoinlerini yarın düşmeye başlasın elon muska sorsalar hani senin 3 milyarlık bitcoinin diye ahan burada duruyor bende zarar ettim diyecek ama belkide 10 milyarlarca dolarlık bircoinini satmış olacak
    tabii ki olabilir. bir kelimelik tweet ile çok büyük fiyat hareketleri yaptırıyor. bunda hiç manipülasyon yoktur demek de biraz saflık olur. uyanık geçinen tipleri aslında tokatlıyor olabilir.

Sayfa 405/1002 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •