Sayfa 955/996 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Erdoğan, Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi televizyon kanalının yayın hayatına başlaması dolayısıyla düzenlenen programa video mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Son dönemde Türk-Amerikan dostluğunun ciddi şekilde test edildiği bir süreci hep birlikte yaşadık."

Erdoğan: "Özellikle PKK terör örgütü ve uzantılarıyla mücadele konusunda NATO müttefikimizden arzu ettiğimiz desteği ve dayanışmayı göremedik."

Erdoğan: "Demokrasi ve özgürlükler konusunda iddia sahibi bir ülkenin demokrasiye kasteden darbecilere kucak açması çok büyük çelişki."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: "Ne ülkemizin ne de bölgemizin geleceğinde DEAŞ'ından PKK'sına, FETÖ'sünden YPG'sine kadar eli kanlı katillerin hiçbirine yer yoktur."

Erdoğan: "Türkiye olarak, Amerika ile ortak menfaatlerimizin görüş ayrılıklarımızdan çok daha fazla olduğu inancındayız."

Erdoğan: "Uzun vadeli bir perspektifle, kazan-kazan temelinde yeni Amerikan yönetimiyle iş birliğimizi daha da güçlendirmek istiyoruz."

Erdoğan: "Türk toplumu, Türkiye algısını etkileyebilecek her türlü faaliyet ve yayına tepkisini göstermeli, bunu davranış biçimi haline getirmelidir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Abi reis güzel demiş vallaha

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence de ingiltere tek başına benim hesabıma göre abd den de avrupa birliğinden de daha fazla güven veriyor.Kraliçe dünyada istediği ülkeye pasaportsuz giden tek dünya vatandaşıdır,ingiltere abd den önceki egemen güçtü,öyle üstü kolayca çizilecek bir ülke değil.
    Finansal piyasalarda ingiltereyi sıkıştırıp, merkezi hollandaya taşımaya çalışıyorlar. İngiltere bu planı bozarsa işler tekrar yoluna girer. Şu aşı konusu bile ingilterenin ne kadar doğru davrandığının göstergesidir.
    Avrupa birliği demek kararların almanya tarafından verilmesini kabul etmek demek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Finansal piyasalarda ingiltereyi sıkıştırıp, merkezi hollandaya taşımaya çalışıyorlar. İngiltere bu planı bozarsa işler tekrar yoluna girer. Şu aşı konusu bile ingilterenin ne kadar doğru davrandığının göstergesidir.
    Avrupa birliği demek kararların almanya tarafından verilmesini kabul etmek demek.

E o zaman niye alamanyaya diilde hollandaya taşımaya çalışmaktalar?
    Direkman almanyaya taşısalar ya
    Taşımalı sistem mi be bu yaa

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    E o zaman niye alamanyaya diilde hollandaya taşımaya çalışmaktalar?
    Direkman almanyaya taşısalar ya
    Taşımalı sistem mi be bu yaa
    Frankfurt en büyük aday.

Amsterdam, İngiltere'nin Brexit ile Avrupa Birliği'nden ayrılmasının ardından kıtanın en büyük hisse senedi ticareti ve finans merkezi olan Londra'yı yerinden etti. Londra'da yapılan işlemlerin bir kısmını kendisine çeken Amsterdam zirveye yükselerek Avrupa'nın yeni finans merkezi haline geldi.

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.e...i-haline-geldi

https://www.google.com.tr/amp/s/busi...a-aday-5-sehir

O egeli ben değilim

7. bakmiyordum cds e.2011 rakamlarina gelmis vay be..
    500 olunca yaygara kopuyordu 2 saatte bi paylasim oluyordu burada

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bakmiyordum cds e.2011 rakamlarina gelmis vay be..
    500 olunca yaygara kopuyordu 2 saatte bi paylasim oluyordu burada
    Zamanında %7-%8 dolar faizi ile eurobond alanlar gelinen noktayı gülümseyerek izliyor.

Dolarda adil değeri olan 7,5 seviyesine gelirse her şey yolunda demektir.

O egeli ben değilim

Sayfa 955/996 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •