Sayfa 957/996 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Avrupa Birliği noldu yaw, hani girdik girecez her gün tantanası yapılırdı, Annan Planı sonrası Gümrük Birliğine girince borsa şaha kalkmıştı. Onlarca kanun çıkarılırdı mecliste sabahlara kadar uyum yasaları filan.

Esat'la ne ara papaz olduk, kaçırdığım gibi, AB mevzusunu da kaçırdım. Gerçi ben AKP' ye bir ara, 'bundan sonra' AKP değil Ak Parti diyeceksinizi de kaçırmıştım ya, olsun.

Vaz mı geçtik, girmiyor muyuz, almıyorlar mı? Ey Merkel, Ey Macron..al bizi..al bak fena yaparım ha..

Oysa ne güzel Anayasaya Yerel Yönetimi de sokuşturmuştuk, uykudaki maddelerdi onlar, açılıp saçılıp şaapacaktık. Bu ülkede noluyo ne bitiyo biri bana anlatsın, manevralara ayak uyduramayıp, eskide kalıp yanlış açıklama yaparak ortada kalan bürokrat gibi hissediyorum kendimi.

Naptık biz son 15 senede biri özet geçsin, şeye anlatır gibi, doğrularımı kaybettim, hükümsüz olsa gerek..

2. Kofi annan planından tek aklımda kalan
    Kıbrıs az daha elimizden kayıp gidiyodu
    Biz yes dedik rumlar no
    Öyle ce golsüz beraberlik
    Maç ortada kaldı
    İyi de oldu
    Sanki Kıbrısı versek ab ye çok alcaklardıda
    Gene soyulmuş tuzlanmış salatalık verirlerdi
    15 senenin tek özeti
    Bi de e5 yoluna metrobüs yapıldı

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Avrupa Birliği noldu yaw, hani girdik girecez her gün tantanası yapılırdı, Annan Planı sonrası Gümrük Birliğine girince borsa şaha kalkmıştı. Onlarca kanun çıkarılırdı mecliste sabahlara kadar uyum yasaları filan.

Esat'la ne ara papaz olduk, kaçırdığım gibi, AB mevzusunu da kaçırdım. Gerçi ben AKP' ye bir ara, 'bundan sonra' AKP değil Ak Parti diyeceksinizi de kaçırmıştım ya, olsun.

Vaz mı geçtik, girmiyor muyuz, almıyorlar mı? Ey Merkel, Ey Macron..al bizi..al bak fena yaparım ha..

Oysa ne güzel Anayasaya Yerel Yönetimi de sokuşturmuştuk, uykudaki maddelerdi onlar, açılıp saçılıp şaapacaktık. Bu ülkede noluyo ne bitiyo biri bana anlatsın, manevralara ayak uyduramayıp, eskide kalıp yanlış açıklama yaparak ortada kalan bürokrat gibi hissediyorum kendimi.

Naptık biz son 15 senede biri özet geçsin, şeye anlatır gibi, doğrularımı kaybettim, hükümsüz olsa gerek..
    19 kasımda hükümet değişti siz onuda kaçırmışsınız. Her şey çok güzel olacak yeni iktidarla, hukukta ekonomide reformlar falan filan inter milan.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Kofi annan planından tek aklımda kalan
    Biz yes dedik rumlar no
    Maç ortada kaldı
    İyi de oldu
    15 senenin tek özeti
    Annan Planının esprisi, son ana kadar boş bırakılan maddelerdi, Annan bizim lehimize doldurunca oraları, Rumlar panik yaptı, yırttık. Halbuki evet çıksaydı, gittiydi. Kıprıs ve Tatarcık humması...yerel dilde Tavuk Hastalığı, coronayla belirtileri aynı, geçirenler söylüyor, biri solunum yoluyla diğeri sinekten bulaşıyor, iki farklı familya halbuki..

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Avrupa Birliği noldu yaw, hani girdik girecez her gün tantanası yapılırdı, Annan Planı sonrası Gümrük Birliğine girince borsa şaha kalkmıştı. Onlarca kanun çıkarılırdı mecliste sabahlara kadar uyum yasaları filan.

Annan planı, bizim gümrük birliğine girmemizden çok sonradır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    19 kasımda hükümet değişti siz onuda kaçırmışsınız. Her şey çok güzel olacak yeni iktidarla, hukukta ekonomide reformlar falan filan inter milan.
    Refomlardan kafam döndü, hele ki Milli Eğitimde..arkadaş yeter değiştirmeyin hiç bir şeyi, bırakın dağınık kalsın..

Kafa aynı kafa, abellezi, indira gandi, tutti furutti, şaşı bak şaşır...reform meform kafaları karıştıracan tabi, ağzını açmış cambaza bakarken, donunu alıverecen..asıl maharet bu..

Bakın ne güzel yazmış, entel dantel twitter aydıncıklarımız hakkında; tabi bizim etiketimiz yok, twitter'da 100 bin takipçimiz de yok, biz söyleyince vızıltı sadece...Modern Türkiye Cumhuriyetinin en büyük problemi, şark kurnazıyla baş edecek cesareti ve pek de aslında niyeti olmayan aydıncıklar...

Değerli aydınlarımız, kıçlarını sandalyeden kaldırmadan zihinlerindeki engin teorik bilgiden gençliğin çıkarım yapacağına inanıyorlar. Hatta düşledikleri devrimin pratikteki uygulamasını Boğaziçi Üniversitesindeki bir grup kafası karışık çocuktan bekleyenler oluyor. Cübbesini giymiş koca koca hocalar, çok bilmiş aydınlar, küreselcilerin mücadelesinde yeni insan tipi için sahaya sürdüğü bir grup gençlikten dünyayı değiştirmesini umuyor, isyanın dalga dalga yayılmasını bekliyorlar. Ne oldu sevgili aydınlar? Fısss Yeni zoom toplantıları mı yapsanız; parlak makaleler mi yazsanız da insanlık tarihine geçseniz? O teorik birikimini küçümsediğiniz kasaba kurnazı siyasetçiler bile sizlerden daha gerçek

https://www.veryansintv.com/siyirara...im-onurluca-mi

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Kofi annan planından tek aklımda kalan
    Biz yes dedik rumlar no
    Maç ortada kaldı
    İyi de oldu
    15 senenin tek özeti
    Ulen Moruk, yazmayayım deye uğraşıyorum, fakat sacmalamakta sınır tanımıyorsun.

Rumlar 10-0 galip ayrıldı o maçtan, oylamayı hiç kabul etmeseydik, nahhh... girerlerdi AB'ye.

Rauf Denktaş, niye kahrından öldü, bütün kazanımlar uçtu gitti diye öldü.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Annan planı, bizim gümrük birliğine girmemizden çok sonradır.
    Öyle de, şimdi detayını hatırlayamadım, tam o dönem Gümrük Birliği mi Tomruk Birliği mi, bir şeye girdik girecez diye şaha kalkmıştık. Borsa falan non stop..Hatta o dönemde de bu muhabbet vardı, biz gümrük birliğine gireli çok oldu deniyordu..Biraz google lamak lazım, hatırlayamadım. Havai fişekler filan atıldı ya yaw...

Sayfa 957/996 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •