Bilinmez ex-ortak. Cakma da olsa bir beklenti olusabilir. Piyasanin nasil kullanmak isteyecegine bagli. Onumuzde 2-3 haftalik bir sure var. Daha once 18 gunde karar vermisler.
Bu temyiz olayi benim tahmin ettigimden daha iyi aslinda su dokumana bakilirsa. %99 red cikacak diyordum alt mahkemenin 20 sayfalik RED kararina dayanarak. Ama bu oran muhtemelen %90'larda.
Dokuman'da "FSIA daha once ABD'de hic Supreme Court'a gitmedi, bolgesel Temyiz mahkemeleri de karisik bir sekilde karar verdi" diyor. 3 Temyiz Mahkemesi Halk'in aleyine karar vermis orneklerinde, 1 tanesi ise lehine karar vermis.
Sahsi gorusum ise buyuk plan cercevesinde red cikacagi. Sonucta hukuk sistemlerinde emsal yaratmak icin bankanin suclu bulunmasi / sucunu kabul etmesi gerekiyor. Bu sopayi da daha ilerde uluslararasi alanda her yerde kullanmak isteyeceklerinden (ki dokuman bile buna deginmis) ben jurili durusmalara gecilecegini dusunuyorum. Dusuncem dogru olabilir, yanlis olabilir. Ne hakimin, ne muneccim, ne de ABD devleti.
Millet gelmis geyik yapiyor. Her m.ku biliyorlar. 2 aydir bankaya destek atan bir ben vardim, gerisi hep kademeye donen kumarbazlar.
4 aylik tasima maliyetim cikti dedim. Mayis'ta 5.30, Nisan'da 4.95, Mart'ta 4.60, Subat'ta 4.40 maliyetli mallarimin hepsini temyiz karari cikmadan once bosaltacagim. Alin. Bitirin. Bir tane birakmayin.
![]()
Neymis yanlislik?
Tavan oldugu gun alinmis ekran. 3. haneden sonrasi yuvarlayabileceklerini niye dusunmuyorsun? Ayrica FIFO kullanildigi icin maliyet aktif fiyata yaklasmis oluyor, hele yuksek montanli islem yapmissan. Gercek maliyet o degil ki, ona bakan da yok zaten.
kusura bakma
demek bizim kurumlar yannış yapıyor
gideyim hepsini kapatayım
lanet olası bankalar
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer İmleri