Sayfa 980/996 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    İMF o paraları yiyelim diye vermiyecek belirli finansal kriteler dahilinde vercektir....

daha önce yapıldı ve başarıldı... ( en sonki)
    Reyisin neden nevri dönüyor IMF denilince, gavurlar kasanın başına oturunca ödeme garantilerini görecekler, ohooo... siz batmışsınız da haberiniz yok diyecekler v.s.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reyisin neden nevri dönüyor IMF denilince, gavurlar kasanın başına oturunca ödeme garantilerini görecekler, ohooo... siz batmışsınız da haberiniz yok diyecekler v.s.
    Batmışsınıza tamam ama haberiniz yok kısmını tam şeedemedim,kimin haberi yok olaydan.

3. bitcoin: 405 bin tl.
    1 kilo altın 400 bin tl

Geçen lüks bir arabanın fiyatına baktım,1.2 milyon falandı.Kilosuna baktım 1600 kilo civarı.Gümüş bazında 193 kilo gümüş parası.Yani sen demir,kumaş ,az bişi elektronik malzeme kullanarak bir şey yapacaksın ben bunun yaklaşık 6 kilosuna bir kilo gümüşü takas edeceğim.Ha altın bazında da 3 kilo altın.Olacak işler mi bunlar.

Ama tabi bir yazılımla kıyaslanırsa gene de araba daha makul))))))

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Batmışsınıza tamam ama haberiniz yok kısmını tam şeedemedim,kimin haberi yok olaydan.
    Turkiyedesiniz bildiğim kadarı ilen, en az nüfusun % 40'nın haberi yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    ABD'li düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsü, Türkiye-ABD ilişkileri üzerine yayınladığı raporda "Batı ile bağların yeniden kurulmasından fayda sağlayacağına demokratik olarak seçilmiş bir Türk hükümeti karar verecek. O zamana kadar Washington'un önündeki zorluk, bunu görünür kılmak için yeterli baskıyı sürdürmek olacaktır" ifadelerine yer verdi.

https://tr.sputniknews.com/amp/anali...mpression=true

Çobanın sürüyü bir yöne sürmesi gibi düşünün kilit cümle yeni demoktratik olarak seçilmiş...

IMF mi dediniz?
    Bu ifade dogruysa, bunlarin mesruiyeti tartisilir hale gelir.

Bu ifade dogruysa, ABD'nin yolsuz secimlerden haberdar oldugunu gosterir.

Bu ifade dogruysa, is bitmis demektir.

IMF konusuna dönersek, malum milletçe balık hafızalayız, ben konuyu basitçe özetleyeyim.

Gelen IMF heyeti bilhassa bunlardan, IMF'nin ne kadar anası dul insan varsa, hepsinin anasına nikah kıymaları istenecek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 980/996 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •