Sayfa 997/1002 İlkİlk ... 497897947987995996997998999 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,969 - 7,976 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Şu halka arz işlerine hastayım. Domates fidesi üretenin 50 fk ile fiyatlandığını, izolasyon malzemesi üretenin 60 fk ile fiyatlandığı tarihi günlerden geçiyoruz. Daha da sırada çok halka arz varmış. Bu iş çok ilginç bir yere evrildi.
    Kısa vadede kazançlı çıkıyor olsa da olası bir sert satış dalgasında bu hisselerin yarı fiyatına hatta 3 te 1 ine düşmeyeceğinin garantisi yok. İşin kötüsü öyle bir düşüşten sonra bu tür firmaların tekrar o piyasa değerlerine ulaşmasını gerektirecek temel bir beklenti de yok altta yatan.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Damadin adı gecti dolar zıpladı...
    Ya geri gelirse ihtimali doları 7.50 yapar )))
    Ourda gelirse 10 tl bile tutmaz...
    Neymiş gaz bulmuşmuş....
    Çikacak toplam rezervi zaten harcadı gitti...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Son durum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Piyango cekilisinde 42 milyon te le eyupsultan'a çikmış....
    Besiktasa, şisliye çıkacak hali yok ya !!!!

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Virüste haftalık ortalamalar :

Sağlık Bakanı : Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Virüste haftalık ortalamalar :

Sağlık Bakanı : Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız.

Önlemler bu şekilde olursa yıllarca kapalı kalsak da vaka sayısı böyle olur.Aşının etkisini de henüz bilemiyoruz.
    Avm ler açık, hastane poliklinikleri açık, camiler açık, oteller açık ama haftasonu dışarı çıkmak yasak. Lokantalar kapalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Günaydın kafe

Sayfa 997/1002 İlkİlk ... 497897947987995996997998999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •