James Rickards ile Peter Schiff ne demişler? Bir de onlara bakmak lazım
En önemlisi Forumun Che'sini bulup görüşünü almak lazım.
O değil de Hamido nerede ya. Son sözü "Emlak patladı bile" dedi kayboldu sonra.![]()
James Rickards ile Peter Schiff ne demişler? Bir de onlara bakmak lazım
En önemlisi Forumun Che'sini bulup görüşünü almak lazım.
O değil de Hamido nerede ya. Son sözü "Emlak patladı bile" dedi kayboldu sonra.![]()
Tv de yorumcu "İran sıranın kendine geldiğini anladı" diyor şaka gibiler bu Arap baharı başladığında biz bile ülke sıralamasını çıkarmıştık ama tek tereddüt son ikinin sıralamasıydı, Türkiye mi önce olacak İran mı önce olacak ona karar verememiştik, galiba bu ikili yeni uyanıyor, artık bıçak saçları kesti boğaza değdi değecek... Ben Katar konusunda ki bu hızlı hareketi bu uyanışa bağlıyorum karışıklığı uzakta karşılamaya çalışmak, ama o iş biraz geç kaldınız bebeğim, Suriye'de ilk kıvılcım çıktığında tüm gücünle karşı dursaydın belki olurdu ama artık zor gibi...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Son düzenleme : Patrick Bateman; 11-06-2017 saat: 00:50.
Cafe başlığında iki satır yazı yazdı diye hakkında dava açılanlar oldu, Hamido nun yazdıkları ise yenilir yutulur değildi, söylediklerinin yarısı gerçekleşse şuan taş yiyor olurduk, hem millet okudukça baya gaza geldi herkesi hedef aldı ikaz ettik oralı bile olmadı, en son kendine site açacaktı, işte bu noktada işin içine kahinlik giriyor ben bildim dedi ayni Rubini kadar bilmişti, malum kriz kahini 2008 krizini bilen adam, işte bu Rubini'nin söylediklerine göre yatırım yapsaydınız diye bir şema çıkartmışlardı bıraktım donunuzu kaptırmayı başka şeylerden vaz geçmeniz gerekiyordu, evet bir gün kriz çıkar çıkmıştır ama her gün onunla yaşanmaz ona göre yatırım yapılmaz, esnek olmak yada likit olmak biraz iyi olabilir,
Neyse herkesin kendi bileceği iş yatırım işi artık eskisi kadar basit değil çok bilinmeyenli denklem...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Obama döneminde Irak kısmen İran kontrolüne bırakılmıştır, nükleer güce yine onun döneminde sahip oldular ve çokta ciddi yaptırımlarla karşılaşmadılar ( az biraz göstermelik yaptırım oldu tabi) yani İran ABD ile yatağa gitmediyse bile masanın üzerinde sevişti cümle alem bunu gördü...
Cafe başlığında sırf benim duyduğum 10-20 civarıydı belki daha fazla, moderatörler kaç kere ikaz etti, siyasi yazı yazmayın diye, ben bile yazılarım silinince sitem etmiştim, sağolsunlar beni uyardılar dikkat et diye çünkü artık insanlar çok tehlikeli sürekli sizin açığınızı arayan tipler var işi gücü yok sürekli sağa sola şikayet ediyorlar, devlet memuru olanlar için bu tarz şeyler çok sıkıntı yaratır...
Yer İmleri