Sayfa 40/169 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Altın vurus v

1.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    XU30 Euro da "yükselen kanal" in dışına çıkmadan "ic güveysiden hallice" gidiyoruz.

sözümüz kesinlikle sn.bıkmısbroker.a değil..hatta ona grafiklerde çok şeyi görüleme fırsatı verdiği için tşk.ederiz..
    sözümüz çok çıktı..artık düşmeli diye düşünen kesime..
    şöyle ki graf.a bakıldığında..
    2015 ocak.tan eylül.e 43 Euro.dan 25 Euro.ya düşen tam 18 puanlık bir bist 30 görmekteyiz..
    2017 ocağındaki son çıkış ise 24 Euro.lardan 30 Euro civarına olmuş ki..6 puan yapar..
    yani o düşüşe bakarak ne çıktık ki daha demekteyiz..

ama yükselen takoz da bariz..bir kez daha tşk.ler sn.bıkmısbroker..

2.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku

Kasdettigim ise "dipler daha da çok olan" bu;

Arkadaslar birşey rica edeyim, 5 gün 24 saat cepten ekran izliyorum ve işlem yapıyorum.
    Bu tarz "cizgi çekme vb" şeyler için gerçekten de vaktim yoktur.

1. ci defa ve son defa olmak üzere arkadaşımızın grafiği üzerinde "ben olsaydım" nasıl cizerdim'e örnek olmak uzere bu grafiği koydum. Hem cok iyi bir bilgisayar kullanicisi da değilim, sizler için 2 dk sürecek bu süreç benim icin 2 saat sürdü .
    Sayın Babo 5 gün 24 saat forex işlemlerini nasıl yapıyorsunuz, sağlam irade ve yetenek gerek. Maşallah.

sayın Babo,
    bu 120 yıllık DOW/XAU logscale grafına ne dersiniz şimdi hazırladım trend çizgilerini. ben 2011 de bu grafik dip yapınca XAU SELL deydim. 2035e kadar dow sürüp altına vurabilirler mi

Alıntı Originally Posted by King Levent Yazıyı Oku
    sayın Babo,
    bu 120 yıllık DOW/XAU logscale grafına ne dersiniz şimdi hazırladım trend çizgilerini. ben 2011 de bu grafik dip yapınca XAU SELL deydim. 2035e kadar dow sürüp altına vurabilirler mi

İlginç bir grafik.

Tek başına xausd grafiğine baktığımızda ise 1.050$ seviyesi "aşağı" geçilmedikçe Altın'ın çıkışının sürmesi ihtimali "daha çok" gözüküyor.

FX anlamında ise bu kadar uzun vadede pozisyon taşımıyorum.

Benimki (yön aşağı olsun-yukarı olsun) fark etmiyor.

Yeterki yönü "DOĞRU" tesbit edeyim, para kazandırıyor, bu anlamda da pek de "umurumda" değil. )))

Sent from my iPhone using Tapatalk
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    GÜNEŞE ATEŞ EDENLERİN DİYARI
    Gönderi
    1,153
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    İlginç bir grafik.

Tek başına xausd grafiğine baktığımızda ise 1.050$ seviyesi "aşağı" geçilmedikçe Altın'ın çıkışının sürmesi ihtimali "daha çok" gözüküyor.

FX anlamında ise bu kadar uzun vadede pozisyon taşımıyorum.

Benimki (yön aşağı olsun-yukarı olsun) fark etmiyor.

Yeterki yönü "DOĞRU" tesbit edeyim, para kazandırıyor, bu anlamda da pek de "umurumda" değil. )))

Sent from my iPhone using Tapatalk
    1050 $ dip olarak baz aldık yıllar önceki grafiklerde bunu dile getirdiniz. Hatta kuzuya 850 900 çok beklersin gibi selzenis de bulundunuz.
    KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

çok sayın BaBo abi,
    istanbulda KY 3,50 den USD TRY roketler modunda, gelen parayı sünger gibi emiyorlar,,
    Türkiye CDS chart son 5 yıllık grafda , 2 li tepe var, 250 günlük hareketli ortalamayı 1 sene daha altında kalmak üzere, alta doğru kesmiş gibi,
    hissiyatım, 130 bin xu100 hedefte diyor...
    bu kadar iştahlı KY ye, USD yi verirler, 2 sene daha taşıtırlar diyor...
    currency tradeingde fırsat görürseniz burda paylaşır mısınız ?
    bir de sayın BaBo abi, opsiyon tarafında ekmek var mı ? teknolojide güzel balonlar oluşuyor. dotCom 2001 bubble malum...
    böyle GE hemen taban yemez de, nasDAQ balonlarında satım hakkı almak, adamı ihya eder gibi..
    SAXO trader hesabı açıp amazon falan mı şortlasak Sayın abi.. ufkumuzu açar mısınız o tarafda fırsat görürseniz.
    Saygılar

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by King Levent Yazıyı Oku
    çok sayın BaBo abi,
    istanbulda KY 3,50 den USD TRY roketler modunda, gelen parayı sünger gibi emiyorlar,,
    Türkiye CDS chart son 5 yıllık grafda , 2 li tepe var, 250 günlük hareketli ortalamayı 1 sene daha altında kalmak üzere, alta doğru kesmiş gibi,
    hissiyatım, 130 bin xu100 hedefte diyor...
    bu kadar iştahlı KY ye, USD yi verirler, 2 sene daha taşıtırlar diyor...
    currency tradeingde fırsat görürseniz burda paylaşır mısınız ?
    bir de sayın BaBo abi, opsiyon tarafında ekmek var mı ? teknolojide güzel balonlar oluşuyor. dotCom 2001 bubble malum...
    böyle GE hemen taban yemez de, nasDAQ balonlarında satım hakkı almak, adamı ihya eder gibi..
    SAXO trader hesabı açıp amazon falan mı şortlasak Sayın abi.
    . ufkumuzu açar mısınız o tarafda fırsat görürseniz.
    Saygılar
    BOLD ile kapladığım kısımlara katılmaktayım.
    Fakat "para piyasaları" cok derin, her tarafa yetişmek mümkün değildir .
    Opsiyon piyasalarını sevmedim, bana göre değil .

S&P de uzatmaları oynuyor.
    DJi de ayni şekilde, nereye gücünüz yeter ise nerede başarılı olursaniz oraya yönelin derim.

SON BiR ŞEY DAHA YAZAYIM, MUTLAKA KENDi ANALiZiNiZi KENDiNiZ YAPIN!!
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Altın vurus v

XU30Euro da çıkış Kanali alt bandında devam, düzeltme Hazirandan sonra.

SUSDTL de SIKISMA bitmek üzere.

XAUEUR dip çalışması mevcut.

SUSDTL

XAUEUR

XU30EURO Direnclerimizi "CAMGÖBEĞİ" çizgiler ile gösterilmiş durumdadır.

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Sayfa 40/169 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •