Sayfa 93/1000 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Son dakika: İçişleri Bakanlığı: 1 Mart Pazartesi günü vergi dairelerine yoğunluk yaşanmaması için 81 İl Valiliğine genelge gönderildi. Genelge kapsamında vergi borçlarını ödemek/ yapılandırmak isteyen vatandaşlar borç bilgilerini içeren belgeleri yanında bulundurmak ve güzergahla sınırlı olmak kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak

Borç kağıdını alan piyasaya çıkar.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika: İçişleri Bakanlığı: 1 Mart Pazartesi günü vergi dairelerine yoğunluk yaşanmaması için 81 İl Valiliğine genelge gönderildi. Genelge kapsamında vergi borçlarını ödemek/ yapılandırmak isteyen vatandaşlar borç bilgilerini içeren belgeleri yanında bulundurmak ve güzergahla sınırlı olmak kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak

Borç kağıdını alan piyasaya çıkar.
    Keşke arabanın vergisini yatırmasaydım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    7,4999’da sağlam defans gelir.
    defans ta MB de yok bu sefer anca kamu bankaları onlar en son hazine borçlanması ile düze çıktı açığı kapattı diye biliyorum.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Keşke arabanın vergisini yatırmasaydım.
    Temmuz pulunu yatıracağım ayağına çıkarsınız yine.

5. AYA - Murda & Ezhel (prod. Spanker) - YouTube

baby götür beni aya aya ayyya ooo formasyonu çalışırsa durum kötü.

sonra sert iniş olur.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla yaşı yetenler bilir,özal ın gidişi de böyle oldu.Önce belediye seçimlerinde anap dayak yedi.Sonraki ilk seçimde gümbürdedi.O zaman ankarada bir açılışta semra özal papatyalarıyla gelmişti,bir saltanat şatafat,tabi o zamanlar papatyalara yalakalık moda,şimdi sorsan çoğu hatırlamaz bile.O zaman bunlar nasıl gidecek diye umutsuzluğa kapılmıştım .Bizim halkımız güce tapmayı seviyor,biat etmeyi seviyor, bir de kurnaz,kendi cebine yüz lira koy devleti bin lira zarara sok umursamaz.Elbet istisnalar çoktur da ,yapımız maalesef böyle,akp nin artık dağıtacağı rant falan kalmadı,bundan sonrası acı ve umutsuzluk,e bunu vadeden politikacı da üç mektubunu yazmaya başlayacak,her şeyin bir zamanı dönemi var,akp nin zamanı dönemi bitti.
    Maalesef aynı fikirde değilim,o zaman güçler ayrılığı denen olgu vardı,kör topal basın vardı,fazla ayrıntıya gerek yok,bence bu veriler ışığında tekrar değerlendirin....

Amacı fiyat istikrarı olan bir kurumun karını konuşmayı doğru bulmuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 93/1000 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •