Sayfa 34/170 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 1358 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ANACM - Anadolu Cam Sanayii A.Ş.

Alıntı Originally Posted by fourseason Yazıyı Oku
    Arkadaşlar acemilikten soruyorum, bedelsiz alınca, temettüdeki gibi hisse fiyatında düşüş olacak mı? Mesela %68 bedelsiz verilecegini okudum forumda, hisse fiyatıda bu oranda mı düşer?
    borsada acemi olmak daha iyi kendilerini üstad zannedenler den daha çok para kazanirsin bence,

2. sn anadolulu alp SPK,dan onay cikmasi halinde ne kadar zamanda bedelsizlerimize kavusuruz.tsk

Alıntı Originally Posted by sandokan Yazıyı Oku
    sn anadolulu alp SPK,dan onay cikmasi halinde ne kadar zamanda bedelsizlerimize kavusuruz.tsk
    sn sandokan temmuz ayı olur diye tahmin ediyorum,

4.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    sn sandokan temmuz ayı olur diye tahmin ediyorum,
    tesekkür ederim.

5. sayin anadolulu alp ikinci ceyrek kari icin tahminleriniz nedir...YTD

ben normalde tahmin yapmam maliyet düşük bekliyorum, başka arkadaşlar yapsın trendi iyi zaten,aklıma farklı bir şey gelirse yazarim,ocaktan bu zamana iyi geldi bence,

8. Anadolu Cam (ANACM, Nötr): 20 Nisan 2017 tarihinde yapılan açıklamada, Şirketin iş ortaklıklarından Omco İstanbul Kalıp San.ve Tic.A.Ş'deki % 50'lik hissesinin Rekabet Kurulu'nun onayına istinaden şirketin diğer ortağı olan Omco International N.V.'ye devredileceği duyurulmuş olup, alınan onay sonrasında 12 Haziran 2017 tarihinde devir işlemleri tamamlanmıştır.
    http://borsaajans.com/Haber/bomba-si...uzman-yorumu-3

Sayfa 34/170 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •