Sayfa 118/1000 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Arkadaşlar yapmayın,güzide ülkemizde tek tutuklanma sebebi,iktidara kötü söz söylemek...vücut dokunulmazlığını ihlal eden,ev basıp adam döven,kemik kırıp elini kolunu sallaya sallaya gezen ve buna denetimli serbestlik denen bir ülkede,idam gelirse bu ayak takımımı idam edilecek sanıyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yapmayın,güzide ülkemizde tek tutuklanma sebebi,iktidara kötü söz söylemek...vücut dokunulmazlığını ihlal eden,ev basıp adam döven,kemik kırıp elini kolunu sallaya sallaya gezen ve buna denetimli serbestlik denen bir ülkede,idam gelirse bu ayak takımımı idam edilecek sanıyorsunuz?
    Ayaktakimi bunlarin, MHP'nin adamlari, onlara dokunmaz.

Biz sadece kadin katilleri ile cocuklari istismar edenleri dedik.

zaten onların çoğu mhp li
    bir halt olacağı yok.

4. Esafa da zerre acimiyorum.

19 senedir her secimde kimi destekledi biliyoruz, genelleme yapmak dogru degil ama cogunluk AKP'li

Hele yollarda ders veren taksi soforleri.

Dolmuscular, otobuscular.

Bunlara zerre acimiyorum.

Beter olsunlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Biz sadece kadin katilleri ile cocuklari istismar edenleri dedik.
    mesela kimi dar ağacına alacaz.. şeyh filen ?
    muritleri ayaklansın..

kadın çocukla yolu yapılır..
    kudret bayhan gibi vatan sevdalı nasyonalist vekilerin attığı temellere koruyucu kalkan olur...
    bu ülkede asla olmaması gereken bir uygulama.

Bölgem olduğu için iyi bilirim, bu havalimanı işlemez gidecek bir yer yok, potansiyel yok, kısacası bir b. yok!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

gezi olayları sırasında veya en ufak bir gösteri sırasında polislerden beter müdahale eden çok esnaf gördük çoğunun götü kalkmıştı malesef. (sözüm tek başına yada ailesi ile veya 1-2 kişi ile çalışan esnaf dışınadır)Ben esnafa gerçekten üzülmüyorum hepsinin dükkanı kapansa umurumda değil. battım diyen esnafın çoğunun cukkası dolu. Amacı kapatıp zarar etmemek.benim üzüldüğüm o esnaf değil o esnafın yanında çalıştırdığı 3 kişi 5 kişi 10-20 kişi. onlar aylardır ya 1.2000 tl ile idare etmeye çalışıyor yada asgari ücretle idare etmeye çalışıyor. Esnaf denen uyanıkların çoğu asgari ücretle çalıştırdığına devletin verdiği 1.300 tl yi ya veriyor ya vermiyor sigortanı vergini yatırıyorum diyip onuda cukkalıyor. 3.000-4.000-5000 tl maaşı verdiğinin bir çoğunun maaşınıda asgari ücrete yada develtin verdiği paraya çektiler. Mart sonunda sona erecek bu ay sond edi cumhurbaşkanı siz ondan sonra seyredin açılsa ve o parada kesilse herkese asgari ücret verecekler yada işten çıkaracakalr bir kısmını eskiden 10-15 tane sigortalı çalıştıran esnaf bir bakacaksınız en fazla 5 tane sigortalı çalıştıracak gerisi hep sigortasıza dönecek
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Esafa da zerre acimiyorum.

19 senedir her secimde kimi destekledi biliyoruz, genelleme yapmak dogru degil ama cogunluk AKP'li

Hele yollarda ders veren taksi soforleri.

Dolmuscular, otobuscular.

Bunlara zerre acimiyorum.

Beter olsunlar.
    Esaf değil esnaf bir kerem, ben de 35 sene ticaret yaptım, acıyanı ayakta XXX...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 118/1000 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •